17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βίντεο με τον ΜακΓκρέγκορ να οδηγεί στο μπάνιο τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Το TMZ φέρνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ να οδηγεί στο μπάνιο τη γυναίκα που τον κατηγορεί για βιασμό

Ακόμη πιο δύσκολα κάνει τα πράγματα για τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ένα βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό δίκτυο ΤΜΖ. Ο Ιρλανδός μαχητής ο οποίος σε μια εμφάνισή του στο γήπεδο του Μαϊάμι στο τέταρτο παιχνίδι των τελικών του ΝΒΑ κατάφερε να τα κάνει όλα μαντάρα, με την γροθιά στη μασκότ και την κατηγορία για βιασμό, φαίνεται στο βίντεο αυτό να έχει πιάσει από το χέρι τη γυναίκα και να την… οδηγεί στο μπάνιο.

Στο βίντεο αυτό, αρχικά φαίνεται ο Ιρλανδός να μιλά για λίγο με την γυναίκα που τον κατηγορεί, και μετά να την πιάνει από το χέρι και να την οδηγεί στο μπάνιο. Μόλις μπαίνει μαζί της στο μπάνιο, η πόρτα κλείνει, μη επιτρέποντας σε κανέναν άλλον να μπει στον χώρο.

Αυτό που δεν γίνεται αντιληπτό από το βίντεο, είναι εάν αντιστέκεται η γυναίκα στον Ιρλανδό, αλλά και πως μόλις τα δύο άτομα εισέρχονται στο μπάνιο, οι άνδρες ασφάλειας του Ιρλανδού μπαίνουν μπροστά από την πόρτα με τέτοιο τρόπο που δεν επιτρέπουν σε κανέναν άλλον να σκεφθεί να μπει στο χώρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό