17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Βίντεο Κασσελάκη με αναφορές στον Τσίπρα και τη διαδοχή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Βίντεο για την επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ  ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Στέφανος Κασσελάκης  επιχειρώντας να δείξει πως εκείνος είναι η συνέχεια του Αλέξη Τσίπρα  στο κόμμα. 

Στα πρώτα 50″ υπάρχουν μόνο εικόνες του Αλέξη Τσίπρα από την πρώτη του ομιλία ως πρωθυπουργού στη Βουλή και από συναντήσεις του με πολίτες στον δρόμο. Το κομμάτι με την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα κλείνει με ένα απόσπασμα των όσων είχε πει ο πρώην πρωθυπουργός στις δηλώσεις του στο Ζάππειο την ημέρα που παραιτήθηκε από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ξεκίνησε η διαδικασία διαδοχής.

Ακολουθεί αμέσως μετά το πρώτο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, με το οποίο συστηνόταν στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στους Έλληνες ψηφοφόρους λέγοντας: «Με λένε Στέφανο κι έχω κάτι να σας πω…»

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Στέφανο Κασσελάκη σε φωτογραφίες με τον Αλέξη Τσίπρα πριν και μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθούν πλάνα με τον νυν πρόεδρο του κόμματος στην περιοδεία του στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας και σε επισκέψεις του σε άλλες περιοχές της χώρας, όπου συνομιλεί, αγκαλιάζεται και βγάζει selfies με πολίτες. 

Η ανάρτηση συνοδεύεται με τις εξής φράσεις: «Από το: «Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει» Μέχρι το: «Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ». Αντέξαμε. Αλλάζουμε. Ανεβαίνουμε.»

Δείτε εδώ την ανάρτηση και το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη

Από το:«Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει»Μέχρι το:«Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ».Αντέξαμε.Αλλάζουμε.Ανεβαίνουμε. pic.twitter.com/EA1JaDeiL6

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) December 30, 2023



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό