16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Βίαζαν έναν συμμαθητή τους για πλάκα, ποιος μεγάλωσε τέτοια παιδιά;»

Ειδήσεις Ελλάδα

Το μήνυμά του προς τον 15χρονο

Σοκαρισμένος από την υπόθεση με τον ομαδικό βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη τοποθέτηση στο «Πρωινό», την Τρίτη.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε συγκλονισμένος: «Είναι ένα θέμα που μας έχει ανατριχιάσει τις μέρες των γιορτών, εγώ και τώρα που το λέω ανατριχιάζω. Πώς είναι δυνατόν παιδιά που πάνε στο σχολείο μαζί, φίλοι, συμμαθητές, τον αδύναμο, τον λίγο διαφορετικό στα μάτια τους, φαντάζει αδύναμος, να τον εκμεταλλεύονται, να καταθέτουν ότι το έκαναν για πλάκα. Βίαζαν έναν συμμαθητή τους για πλάκα. Και το κατέθεσαν. Πώς είναι δυνατόν; Ποιος μεγάλωσε τέτοια παιδιά; Πώς μεγαλώνουν τέτοια παιδιά σε αυτή την κοινωνία; Έπαιρναν τον διαφορετικό, τον αδύναμο συμμαθητή τους και τον βίαζαν. Είναι φρίκη όλα αυτά που κατέθεσε το παιδί αυτό που τον βασάνιζαν οι φίλοι του, οι συμμαθητές του και είπαν ότι το έκαναν για πλάκα».

Ο Γιώργος Λιάγκας, απευθυνόμενος στον 15χρονο, σημείωσε: «Με μεγάλη αγάπη, σαν πατέρας, θέλω να του πω ότι δεν πρέπει να ντρέπεται και να φοβάται. Είμαστε όλοι στο πλευρό του. Μακάρι να ήταν φίλος μου, παιδί μου, συγγενής μου το παιδί αυτό. Θα ήμουν περήφανος πραγματικά. Το παιδί αυτό δεν πρέπει να ντρέπεται σε καμία περίπτωση και δεν πρέπει να κρυφτεί. Πρέπει να ντρέπονται οι άλλοι, οι «μάγκες», αυτοί που κατέληξαν στη φυλακή. Εσύ πρέπει να βγεις με το κεφάλι ψηλά. Οι άλλοι οι αλήτες πρέπει να ντρέπονται».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό