18.8 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Βέροια:Προφυλακιστέα η 37χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του βρέφους της

Ειδήσεις Ελλάδα

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία της στον ανακριτή Βέροιας κρίθηκε η 37χρονη παιδοκτόνος, που κατηγορείται για τη δολοφονία  του 6,5 μηνών βρέφους της, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα μετά από μια διαδικασία που διήρκησε περίπου τρεις ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε εις βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. 

Μάλιστα η κατηγορούμενη φέρεται να ανέφερε πως δεν σκότωσε το βρέφος αλλά «το σκότωσε κάποιος άλλος».

Διά του συνηγόρου της υπέβαλε αίτημα για διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, καθώς, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ο θάνατος προήλθε συνδυαστικά από τις κακώσεις κεφαλής και τα θλαστικά τραύματα. Κατά πληροφορίες, εκτός από τα χέρια η κατηγορούμενη φαίνεται ότι χτυπούσε το βρέφος ακόμα και με το μπιμπερό στο στόμα.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το μεσημέρι της Τρίτης 9/1 και ενώ η 37χρονη ήταν μέσα στο σπίτι μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της 6 και 7 ετών, άρχισε να χτυπά μέχρι θανάτου το έξι μηνών μωρό της.

Τα δύο ανήλικα μέσω ουρλιαχτών έφυγαν από το διαμέρισμα και πήγαν στο σπίτι της αδερφής της μητέρας καλώντας σε βοήθεια, κι έτσι ήρθαν οι παππούδες.

Οι συγγενείς της 37χρονης μητέρας κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, όμως το μωρό δεν είχε σφυγμό. Στο νοσοκομείο δόθηκε αγώνας δρόμου από τους γιατρούς για να κρατηθεί το βρέφος στη ζωή, όμως 6,5 μηνών αγοράκι δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί, οι συγγενείς της 37χρονης προσήλθαν σε κατάσταση αλλοφροσύνης, κρατώντας στην αγκαλιά τους το αγοράκι 6 μηνών, εγγόνι τους- παιδί της κόρης τους.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τη μητέρα του βρέφους για τον θάνατό του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό