17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Βάσω Λασκαράκη: Ο ρόλος στο Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη και η συνεργασία με τους Ρέππα-Παπαθανασίου!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό την έχει λατρέψει μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Βάσω Λασκαράκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες TV και υπήρξε άκρως αποκαλυπτική σχετικά με τον ρόλο της στη σειρά “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη”, ενώ έκανε λόγο και για την συνεργασία της με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου, που υπογράφουν το σενάριο της νέας σειράς του MEGA.

Η Μαίρη που εσείς υποδύεστε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, στα δύο πρώτα επεισόδια τουλάχιστον, δεν φαίνεται να ταλαιπωρείται μέσα στο γάμο της…

Η δική μου Μαίρη δεν ταλαιπωρείται από το σύζυγό της, απλώς δεν μπορούν να βρουν την ισορροπία μέσα στο γάμο τους ύστερα από 7 χρόνια συμβίωσης. Έχουν μικρούς κλυδωνισμούς, έχουν διαφωνίες, έχουν την τριβή της καθημερινότητας και έχουν να επαναπροσδιορίσουν την ερωτική τους ζωή, αν και όλα αυτά που εμφανίζονται ωςπροβλήματα είναι λογικά και απασχολούν πολλά ζευγάρια. Είναι πολύ ωραία φτιαγμένος ο ρόλος της Μαίρης μου, όπως και των άλλων δύο συνονόματωνχαρακτήρων της σειράς.

Εχετε κοινά στοιχεία με την ηρωίδα σας;

Έχουμε την ίδια ηλικία, είμαι και εγώ παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού και μοιράζομαι την ίδια ανησυχία να διατηρώ το γάμο μου ζωντανό, να έχω μια καλή ζωή, να προσπαθώ να τα προλάβω όλα. Νομίζω ότι είναι πολύ κοντά μου η ηρωίδα που υποδύομαι και αυτό το κάνει πιο εύκολο για εμένα, ενώ και οι καταστάσεις βγαίνουν πιο αβίαστα αστείες.

Έχετε ψάξει ποτέ το κινητό συντρόφου σας;

Όχι, όχι! Δεν μπαίνω σε αυτήν τη διαδικασία. Τα φοβάμαι αυτά τα πράγματα. Αρα, η ηρωίδα σας που το κάνει είναι τολμηρή… Της βάζει ιδέες η μητέρα της, η οποία είναι ένα… τέρας! Η Μαίρη μου επηρεάζεται από τη μαμά της, από τη φίλη της… Γενικά,επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους. Αποδείξεις, πάντως, τουλάχιστον στα πρώτα δύο επεισόδια, δεν βρίσκει… Και δεν νομίζω ότι θα βρει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη σας συνεργασία με τους Ρέππα-Παπαθανασίου, σωστά;

Σωστά. Έχουμε συνεργαστεί τρεις φορές στο θέατρο, αλλά αυτή είναι η πρώτη τηλεοπτική μας συνεργασία και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Είναι μια πολύ ωραίακωμωδία. Ευχάριστη κωμωδία, με πολλά… γλυκά κομμάτια. Στην πραγματικότητα, είναι μια τρυφερή κομεντί με πολλά στοιχεία φάρσας.

Στη ζωή αγαπάτε την κωμωδία ή το δράμα;

Την κωμωδία, εννοείται! Στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου περισσότερες φορέςέχω κλάψει από τα γέλια παρά από τη στεναχώρια. Γελάω για να αισιοδοξώ. Δεν μιλάμε για τραγικά περισταπκά, αλλά για τις πολύ δύσκολες στιγμές. Προσπαθώ πάντα να τις ξεγελάω.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό