16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Βάσω Λασκαράκη: Επέστρεψε στο θέατρο μετά από 9 χρόνια αποχής λόγω της κόρης της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Βάσω Λασκαράκη επέστρεψε στη θεατρική σκηνή μετά από 9 ολόκληρα χρόνια που είχε πάρει την απόφαση να μη κάνει θέατρο. Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Unfriend» του Αντώνη Γαλέου στο θέατρο Νέος Ακάδημος και φυσικά όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι ήταν εκεί.

Η Βάσω Λασκαράκη μας έχει χαρίσει μοναδικές ερμηνείες μέσα από την μικρή οθόνη, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια με ανάρτησή της στα social media πέρασαν 9 χρόνια για να κάνει ξανά θέατρο. Ο λόγος φυσικά η κόρη της, Εύα!

Η ηθοποιός ήθελε να αφιερωθεί στην μονάκριβη κόρη της, με συνέπεια να απέχει για κάποια χρόνια από τη θεατρική σκηνή.

«Πριν 9 χρόνια άφησα την Εύα μωρό στην κούνια της και έφυγα για να κάνω παράσταση… χθες βράδυ 9 χρόνια μετά στην επιστροφή μου στο θέατρο ηταν στο κοινό… Δεν μπορώ να εξηγήσω το συναίσθημα με λόγια είναι αδύνατον! Η πρεμιέρα αυτη ηταν αφιερωμένη στην Εύα λοιπόν. Στις φωτό δε φαίνεται φυσικά στις φωτό φαίνονται οι συνήθεις ύποπτοι – η τρελοπαρέα που δεν γινότανε να λείπει. Σας ευχαριστώ όλους! Σε ένα έργο που ο τίτλος είναι Unfriend η φιλία ξεχείλιζε και περίσσευε χθες βράδυ» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό