23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αύριο η πρεμιέρα της ναυαρχίδας της Alfa Romeo!

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ημέρα πριν την επίσημη παρουσίαση της ολοκαίνουριας ναυαρχίδας της, η Alfa Romeo “τολμά να ονειρεύεται” δίνοντας στην δημοσιότητα το τελευταίο teaser για το επερχόμενο, exclusive μοντέλο. Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στο μουσείο της ιταλικής μάρκας στο Arese της Ιταλίας και παρότι δεν έχουμε πολλές πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο μοντέλο, η Alfa Romeo έχει ανεβάσει πολύ υψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Το πιο πρόσφατο teaser μας δείχνει κάτι που θα μπορούσε να είναι είτε λεπτομέρεια των πίσω φωτιστικών σωμάτων, είτε μία αφηρημένη εκδοχή των εξατμίσεων. Το μόνο σίγουρο είναι ότι γύρω από την τετράδα των κόκκινων κύκλων υπάρχει μία ομάδα κάθετων γραμμών, πάνω επικρατεί το κόκκινο χρώμα και κάτω ένα σκοτεινό γκρι. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να είναι σχεδόν οτιδήποτε, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ώρες ακόμα για να δούμε πιο μέρος του αυτοκινήτου βλέπουμε ενώ σε προηγούμενο teaser είδαμε μία… θολή φωτογραφία που κατά πάσα πιθανότητα απεικονίζει το τιμόνι του επερχόμενου μοντέλου. Με δερμάτινο κεντρικό μέρος, μεταλλικό σήμα και την κάτω ακτίνα να κοσμείται από τις χαρακτηριστικές τρύπες που φέρνουν στο μυαλό κλασικά μοντέλα του ένδοξου (και αγωνιστικού) παρελθόντος της Alfa Romeo.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, είμαστε αναγκασμένοι να περιμένουμε. Το επίπεδο… μυστικότητας της ιταλικής μάρκας έχει αγγίξει το σημείο που δεν γνωρίζουμε ούτε καν το όνομα του μοντέλου. Εικάζουμε ότι είναι “33” ή “33 Stradale” ως φόρος τιμής στην εμβληματική Alfa Romeo της δεκαετίας του ’60 αν και μερικοί ισχυρίζονται ότι ίσως ονομαστεί “6C” αναπολώντας τα κλασικά μοντέλα από τις δεκαετίες του ’20, του ’30, του ’40 και του ’50 με κοινό παρονομαστή τον 6-κύλινδρο βενζινοκινητήρα. Βέβαια τότε, οι 6 κύλινδροι ήταν εν σειρά ενώ τώρα, αν αληθεύουν οι φήμες, θα είναι σε “V” καθώς η νέα, κορυφαία Alfa Romeo θα μοιράζεται τα μηχανικά της με την Maserati MC20 και σε αυτά, περιλαμβάνεται και ο Nettuno, twin-turbo V6. Κοντός ψαλμός…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό