16.6 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Αχτσιόγλου: Γιατί διάλεξε το Ωδείο Αθηνών

Ειδήσεις Ελλάδα

Ίσως οι περισσότεροι να μην γνωρίζουν (και πώς να το γνώριζαν) ότι η υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου ήταν (και παραμένει) πιανίστρια, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Γιατί σας το λέω αυτό; Επειδή η εκδήλωση για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς της για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είχε αρκετούς συμβολισμούς – με στόχο να δημιουργήσει μια εικόνα νέου ξεκινήματος: Επέλεξε να εμφανιστεί στο Ωδείο ( έναν χώρο που δεν έχει συνδεθεί με τον «παλαιό» ΣΥΡΙΖΑ) χωρίς τα στελέχη που την στηρίζουν και – όπως έγινε γνωστό από τους συνεργάτες της – θα εμφανιστούν τις επόμενες ημέρες, στις περιοδείες που θα κάνει τόσο στην Αττική, όσο και σε άλλες πόλεις, σημειώνει η ίδια πηγή.

Στην επικείμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο, η ίδια πρόκειται να παρουσιάσει την πολιτική της πλατφόρμα «για όλα τα μείζονα για τη χώρα και τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ η υποψηφιότητα της αφορά και την κοινωνία, για αυτό και επελέγη το Ωδείο Αθηνών για τη σημερινή της ανακοίνωση, όντας εξάλλου και πιανίστρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Χαρίτσης δεν θα είναι υποψήφιος διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα και εξέφρασε τη στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό