23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αχιλλέας Μπέος: Διευκρινίσεις μετά την απαράδεκτη δήλωση για τον Κασσελάκη και τα ομόφυλα ζευγάρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντιδράσεις προκάλεσε η χθεσινή δήλωση του Αχιλλέα Μπέου για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα ομόφυλα ζευγάρια, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητάει παρέμβαση εισαγγελέα για τη ρητορική μίσους.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες ο κ. Μπέος είπε: «Έχεις κάποιες εκπομπές, κάποιους δημοσιογράφους που αντί να σταθούν στην ουσία κάθονται και ασχολούνται με τον Κασσελάκη. Ο οποίος είπε ότι εγώ επειδή δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ στα κορίτσια θα ήθελα να υιοθετήσω δυο αγόρια. Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@@ς. Αυτή είναι η Ελλάδα;».

Με νέα ανάρτηση του ο δήμαρχος Βόλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων, έσπευσε να κάνει διευκρινιστική ανάρτηση, τονίζοντας ότι έχει πολλούς φίλους με τον προσανατολισμό του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αν και έχουμε άλλα να σκεφτούμε, μια διευκρίνιση είναι αναγκαία. Η αναφορά μου στον Κασσελάκη αφορούσε την απαράδεκτη δήλωσή του για δύο κατά «παραγγελία» γιούς. Όλοι καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνη είναι αυτή. Όσον αφορά τα περί ομοφοβίας και τις λοιπές αηδίες δεν το συζητώ. Έχω πολλούς φίλους με αυτό τον προσανατολισμό, που κανουμε και καλή παρέα. Τους μόνους που δεν αντέχω είναι τους τοξικούς και επικίνδυνους ανθρώπους, ανεξαρτήτως φύλου και επιλογών» είπε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό