21.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Αφροδίτη στον Σκορπιό, πως θα επηρεάσει τα 12 ζώδια ;

Ειδήσεις Ελλάδα

Αφροδίτη στον Σκορπιό

Η πρωταγωνίστρια του μήνα είναι η Αφροδίτη, η οποία θα φιλοξενηθεί από τη ζωδιακή περιοχή του Σκορπιού μέχρι και τις 29 Δεκέμβρη του 2023.

Η Αφροδίτη είναι το κόσμημα του Ηλιακού μας Συστήματος, γιατί μοιάζει σαν ένα υπέροχο αστέρι όταν την κοιτάζουμε από τη Γη.

Στην αρχαιότητα νόμιζαν πως ήταν δύο διαφορετικά αστέρια, ένα που εμφανιζόταν το πρωί πριν τον Ήλιο (αυγερινός/εωσφόρος)  και ένα που έδυε μετά τον Ήλιο (αποσπερίτης).

Αργότερα κατάλαβαν πως επρόκειτο για τον ίδιο πλανήτη, την Αφροδίτη,  η οποία 6 μήνες τον χρόνο βρίσκεται μπροστά από τον Ήλιο και 6 μήνες τον χρόνο πίσω από αυτόν.

Έτσι λοιπόν αυτός ο πανέμορφος σε αντανακλάσεις φωτός πλανήτης, θα μας απασχολήσει όλο το Δεκέμβριο, με ξεκίνημα την πρώτη εβδομάδα του μήνα.

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η Αφροδίτη μας δείχνει με ποιο τρόπο επιλέγουμε να εισπράξουμε τα ερεθίσματα του περιβάλλοντος μέσα από τις αισθήσεις μας, ώστε να τοποθετήσουμε τον εαυτό μας μέσα στο περιβάλλον με τη σύμφωνη αποδοχή των άλλων.

Στις Διελεύσεις, η Αφροδίτη ανάλογα με τη θέση που κατέχει στο «εδώ και τώρα» επηρεάζει τους πλανήτες μας, θα  δώσει  ηρεμία, θα προσφέρει τρυφερότητα και αγάπη ενώ το έργο της θα  είναι να εξισορροπήσει, να λειάνει και με την τρυφερότητά της να επουλώσει τραύματα.

Η θέση της Αφροδίτης στη Ζωδιακή περιοχή του Σκορπιού φαντάζει αρκετά δύσκολη, στο να καταφέρει να λειάνει και να εξισορροπήσει τις καταστάσεις.

Η Περιοχή του Σκορπιού από φύση της διακρίνεται για την ένταση και το πάθος της, οπότε είναι κατανοητό πως η καθησυχαστική φύση της Αφροδίτης μειώνεται δραστικά στην συγκεκριμένη περιοχή.

Άρα τι θα περιμέναμε από αυτή την τοποθέτηση ;

Έχουμε αρνητικό πρόσημο με αυτή την τοποθέτηση ;

Θα έλεγα όχι.

Η Αφροδίτη είναι ένας ευεργέτης πλανήτης ο οποίος αρχετυπικά και σε ενεργειακό επίπεδο θα μας βάλει στη διαδικασία να ψάξουμε μέσα μας να ξεθάψουμε ικανότητες αλλά και απολαύσεις οι οποίες μπορούν να μα ξεκουνήσουν από την τεμπελιά, στην οποία μπορεί να είχαμε βαλτώσει λόγω κούρασης ή και απογοήτευσης.

Ήδη αυτή η ενέργεια έχει αρχίσει να κινείται από τη θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό, αλλά θα ολοκληρωθεί και θα εκφραστεί το διάστημα το οποίο θα παραμείνει η Αφροδίτη στον Σκορπιό.

Οπότε ας εστιαστούμε σε όλα αυτά που καλό θα ήταν να κάνουμε για να έχουμε μια πιο ευχάριστη ροή στη ζωή μας.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τι μπορεί να κάνει αυτή η αισθησιακά όμορφη ενέργεια ακουμπώντας τον Ήλιο ή τον Ωροσκόπο του καθενός μας.

Κριός

Αν θέλετε να περάσετε όμορφα εμπιστευτείτε τη στιγμή και ζήστε την ομορφιά της είσπραξης της εμπειρίας των αισθήσεων.

Ταύρος

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια υποχώρηση αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια πιο σημαντική συναισθηματική σχέση.

Δίδυμοι

Ίσως από τις καλύτερες περιόδους αν θέλετε να αποκοπείτε από κάποιες άσκημες διατροφικές συνήθειες.

Καρκίνος

 Εάν δοθείτε με πάθος σε κάτι που σας αρέσει και σας αφήνει να εκφράστε τον εαυτό σας, θα έχετε κάνει μια σπουδαία επένδυση ζωής.

Λέοντας

Ασχοληθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και αφεθείτε να εισπράξετε την αγάπη που θέλουν να σας δώσουν.

Παρθένος

Πείτε ψιθυριστά λόγια αγάπης και θα σας ακούσουν και θα τα εισπράξουν και θα εισπράξετε κι εσείς ικανοποίηση. 

Ζυγός

Ετοιμαστείτε για εισπράξεις παντός είδους, οικονομικές, συναισθηματικές , υλικές και πνευματικές.

Σκορπιός 

Δώστε χώρο να σας εκφράσουν πόσο πολύ σας αγαπούν, σας νοιάζονται αλλά και πόσο πολύ σας θέλουν.

Τοξότης

Πολύ όμορφη περίοδος για προετοιμασία νέων στόχων, που θα ευδοκιμήσουν από τον νέο χρόνο.

Αιγόκερως 

Έρχονται γιορτές κι εσείς θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε στιγμή για να έρθετε σε επαφή με κόσμο, εκεί κρύβονται οι ευκαιρίες σας.

Υδροχόος

Αφουγκραστείτε τι συμβαίνει γύρω σας και ίσως είναι η στιγμή σας να αποκτήσετε τη θέση που χρειάζεστε.

Ιχθείς

Ταξιδέψετε νοητικά ή και πραγματικά, ταξιδέψτε στα συναισθήματα, στη χώρα των πνευματικών αναζητήσεων, ομορφαίνοντας τις λέξεις που θα χρειαστεί να πείτε.

Απο την Ελίνα Βατικιώτη

Υπεύθυνη Αστρολογικών Σπουδών -E- Astrology School

https://www.e-astrologyschool.gr/

                 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό