23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αφροδίτη περνά στον Τοξότη και για κάποια ζώδια, η ζωή τους αλλάζει!

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 29.12-23.01.24

Η Αφροδίτη από τις 29.12 στις 10.24 το βράδυ  θα αφήσει το ζώδιο του Σκορπιού και θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη. Μετά από το βασίλειο του Πλούτωνα και το ζώδιο της πτώσης της που ίσως να μας έφερε κάποια προβλήματα σε οικονομικά και συναισθηματικά θέματα ,θα περάσει στην κυβέρνηση του Δία. Η σχέση Αφροδίτης-Δία είναι πολύ πιο ευχάριστη και ανάλαφρη ,θα φέρει πιο ευχάριστες συγκυρίες αλλά θα φέρει και διεύρυνση στα θέματα που εκπροσωπούνται από την Αφροδίτη.

Η Αφροδίτη στον Τοξότη θα μας φέρει περισσότερη αισιοδοξία ώστε να πετύχουμε τα σχέδιά μας ενώ η διάθεσή μας θα είναι διαφορετική ίσως πιο χαρούμενη και παιχνιδιάρικη.

Θα ευνοηθούν τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί-Λέοντες-Τοξότες) και τα ζώδια του Αέρα(Δίδυμοι-Ζυγοί-Υδροχόοι).

Η πρώτη όψη που θα σχηματίσει ωστόσο η Αφροδίτη περνώντας στον Τοξότη θα είναι ένα τετράγωνο με τον Κρόνο την 01.01.24 με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς και ίσως να φέρει κάποιον περιορισμό στα σχέδια της Αφροδίτης και στην αισιοδοξία που ίσως να έχει , ίσως να φέρει συναισθήματα μοναξιάς, κάποιους συναισθηματικούς ‘ή οικονομικούς περιορισμούς  κυρίως σε Τοξότες και Ιχθείς των αρχικών ημερών αλλά και σε Διδύμους-Παρθένους.

Η επόμενη όψη που θα σχηματίσει θα είναι ένα τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στις 15.01.24 που θα φέρει θετικές εξελίξεις στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα αρχές 3ου δεκαημέρου ,ευχάριστες γνωριμίες, εύνοια σε ταξίδια και σπουδές αλλά και ευνοϊκές καταστάσεις που θα βοηθήσουν  στην ομαλή επίτευξη σχεδίων.

Η επόμενη όψη της Αφροδίτης θα είναι το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στις 19.01 που θα δημιουργήσει όλη αυτή την ατμόσφαιρα των εξιδανικευμένων συναισθημάτων και του ρομαντικού ή πλατωνικού  έρωτα ,θα φέρει εύνοια  και έμπνευση  σε όσους ασχολούνται με την ομορφιά και την τέχνη  ωστόσο θα χρειαστεί μια μικρή προσοχή ώστε να μην παρασυρθούμε ,να μην κάνουμε ουτοπικά όνειρα αλλά να προσέξουμε αρκετά και σε κάποιες οικονομικές κινήσεις. Η ομάδα του Μεταβλήτού Σταυρού και πάλι του 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να είναι πιο προσεκτική.

Σε ένα γενικό πλαίσιο

Οι Κριοί θα ευνοηθείτε σε σπουδές και ταξίδια ,σε νομικά θέματα αλλά και νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν περισσότερο στην εξέλιξή σας .

Οι Ταύροι θα έχετε εύνοια σε οικονομικά θέματα ,ίσως να έχετε περισσότερα έσοδα ή να διευθετήσετε οικονομικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

Οι Δίδυμοι θα έχετε βελτίωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και κάποια αποκατάσταση σε σχέσεις που είχαν κάποια ένταση και θα έχετε κάποια θετική εξέλιξη σχετικα΄με κάποιους στόχους σας ή με μια ομάδα ατόμων που συνεργάζεστε.

Οι Καρκίνοι θα έχετε βελτίωση μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία σας, κάποιοι ίσως να βρείτε και μια νέα εργασία και να έχετε εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό επίπεδο.

Οι Λέοντες  θα έχετε εύνοια από τα παιδιά σας, θα έχετε περισσότερη διάθεση να επικοινωνήσετε, κάποιοι θα κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες και θα φλερτάρετε ενώ θα ασχοληθείτε περισσότερο με την δημιουργική σας διάθεση και κάποια χόμπι.

Οι Παρθένοι ίσως να έχετε περισσότερη ανάγκη να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας ή να διακοσμήσετε το σπίτι σας, θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε περισσότερο στο σπίτι σας αλλά κάποιοι ίσως να φιλοξενήσετε και ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

Οι Ζυγοί θα έχετε περισσότερες επαφές με το περιβάλλον σας και ευχάριστη επικοινωνία, θα φλερτάρετε, ίσως να κάνετε και νέες γνωριμίες, θα έχετε περισσότερο χρόνο με τα αδέλφια σας αλλά και εύνοια εάν θελήσετε να κάνετε κάποια σεμινάρια ή μαθήματα για κάποια ξένη γλώσσα.

Οι Σκορπιοί θα έχετε βελτίωση στα οικονομικά σας και τη συναισθηματική σας ζωή  ενώ θα έχετε και υποστήριξη από το ταίρι σας ή κάποιους συνεργάτες σας.

Οι Τοξότες με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας καταρχήν  θα ομορφύνετε ,θα ευνοηθείτε από φιλικά σας πρόσωπα ή θα κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες ενώ ίσως να έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις  σε θέματα δημιουργικότητας ,παιδιών και των ερωτικών σας.

Οι Αιγόκεροι θα έχετε καλύτερη ψυχολογία με την Αφροδίτη στον 12ο σας οίκο που ίσως να διορθώσει και το πέρασμα του Άρη που ίσως να σας ταλαιπώρησε  ωστόσο κάποιοι ίσως να έχετε εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή με κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν αλλά να ξεκινήσετε και μια σχέση που στην αρχή θα είναι μυστική.

ΟΙ Υδροχόοι  θα έχετε αρκετές επαφές με φιλικά σας πρόσωπα και κάποιοι ίσως να ασχοληθείτε περισσότερο ή να μπείτε σε μια ομάδα ενώ θα κάνετε και νέες γνωριμίες που θα βοηθήσουν αρκετά στην εξέλιξη των σχεδίων σας.

Οι Ιχθείς θα έχετε βελτίωση στην καριέρα σας και τώρα με την Αφροδίτη σε αυτό τον χώρο ίσως να έχετε υποστήριξη από ένα γυναικείο πρόσωπο αλλά ίσως να έχετε και περισσότερη διάθεση .Επίσης θα βελτιωθούν οικονομικά θέματα ενώ ίσως να πάρετε και κάποιες πληροφορίες για οικονομικά θέματα που θα σας ανακουφίσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό