21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

‘Αφιερώνω τη νίκη στον Γαλανόπουλο’

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ
04.10.2021 | 12:22

Ο Αντρέ Σιμόες με τη φανέλα της ΑΕΚ σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ | 26 Σεπτεμβρίου 2021
INTIME

Ο Αντρέ Σιμόες αφιέρωσε τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Παναιτωλικό στον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος είναι ο μεγάλος άτυχος της Ένωσης τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Παναιτωλικού, καθώς επικράτησε με 3-1 στο Αγρίνιο για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Interwetten, με τον Αντρέ Σιμόες να αφιερώνει τη νίκη που πέτυχε η Ένωση στον Κώστα Γαλανόπουλο, ο οποίος αναμένεται να χειρουργηθεί στον αστράγαλο.

Παράλληλα μίλησε για τη σημασία της νίκης κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά και το γεγονός ότι έδειξαν την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση μετά τη μείωση του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέ Σιμόες στη NOVA: “Είναι μια σημαντική εκτός έδρας νίκη σε μια δύσκολη έδρα και μπορεί να προηγηθήκαμε με διαφορά δυο γκολ, αρκετά νωρίς, αλλά πάντα έχει σημασία πως τελειώνει κάθε παιχνίδι.

Είναι πολύ πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και από το προβάδισμα των τριών γκολ, η ΑΕΚ πήρε μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας, εκτός έδρας. Και σήμερα (3/10), οι γηπεδούχοι μείωσαν στο ένα γκολ, αλλά είχαμε την απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση και δεν δώσαμε άλλα δικαιώματα.

Προσωπικά, προερχόμουν από τραυματισμό και ήταν η σημαντική για εμένα, γιατί ένιωθα εκτός ομάδας. Θα χρειαστεί χρόνος για να υπάρξει ομοιογένεια από τους παλιότερους και τους νέους παίκτες.

Γι’ αυτόν τον λόγο, υπάρχουν κενά στην απόδοση μας, αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο. Αφιερώνω την νίκη στον συμπαίκτη μου, Κώστα Γαλανόπουλο που είναι τραυματίας”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό