17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αφιέρωση στον Ιορδάνου που έχασε τον πατέρα του

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρομερή εμφάνιση από πλευράς Αμαρουσίου κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα, επικράτησε με 99-73 για την 19η αγωνιστική της Basket League και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από 5 σερί ήττες. Ο Έλληνας τεχνικός, όπως και ο γκαρντ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, αφιέρωσαν αυτή τη νίκη στον Χρήστο Ιορδάνου, ο οποίος έχασε τον πατέρα του.

Μία υπέροχη πρωτοβουλία, καθώς μετά από τη νίκη της ομάδας τους, οι Βετούλας και Νικολαΐδης, σκέφτηκαν έναν δικό τους άνθρωπο, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες.

Διαβάστε όσα είπε ο Νίκος Βετούλας:

«Ξεκινώντας δεν θα ήθελα να πω κάτι μπασκετικό. Σίγουρα είναι μια μέρα χαράς για το Μαρούσι μετά από αυτή τη νίκη, αλλά όλος ο οργανισμός θέλει να συλλυπηθεί για το χαμό του πατέρα ενός παίκτη μας, του Χρήστου Ιορδάνου. Αυτές οι ημέρες ήταν πολύ δύσκολες για αυτό κι εμείς δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί του, αλλά σίγουρα ξέρει ότι έχει την υποστήριξη όλης της ομάδας».

Το σχόλιο που έκανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης:

«Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον συμπαίκτη μας, τον Χρήστο Ιορδάνου και στη μνήμη του πατέρα του, που χάθηκε. Έχει τα συλλυπητήριά μας. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δυνατός σαν παιδί και σαν χαρακτήρας. Τον περιμένουμε πίσω στην ομάδα, γιατί τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό