21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε η Μαριαγάπη Ξυπολιά, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, την περιπέτεια που είχε με την υγεία της εξαιτίας της οποίας χρειάστηκε να υποβληθεί σε μια επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει ένα κομμάτι όγκου από την πλάτη της:

«Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι από την πλάτη μου. Όταν πήραμε τα αποτελέσματα της βιοψίας το μόνο που κράτησα από τον γιατρό ήταν, “πάλι καλά το προλάβαμε”. Να φοράτε αντηλιακό, δε σας στερεί το μαύρισμα, σας προστατεύει από τον καρκίνο του δέρματος» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στέλνοντας ένα πολύ σημαντικό μήνυμα σε όλους. 

Πηγή: instagram

Το 22χρονο κορίτσι δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε με σκοπό να δώσει το σωστό παράδειγμα και σε άλλους ανθρώπους.

Παλαιότερα, είχε μιλήσει και πάλι μέσω των social media για τα δυσάρεστα αποτελέσματα μιας εξαντλητικής δίαιτας που είχε ακολουθήσει:

«Εδώ είμαι στην Κίνα όταν μπήκα καραντίνα 21 ημέρες. Έκανα την πιο αυστηρή δίαιτα που έχω κάνει στη ζωή μου. Είχα χάσει 7 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες και ενάμιση μήνα μετά την καραντίνα πήρα πίσω όλα τα κιλά και δύο μήνες μετά είχα ανέβει 13 κιλά πάνω. Ακόμη πιο πάνω από το φυσιολογικό μου βάρος. 

Δεν είχα περίοδο για 4 μήνες, το οποίο με έκανε να πάρω κι άλλα κιλά και όσο περισσότερο στρες είχα για όλο αυτό τόσο χειρότερα γινόμουν. Ήταν ένας φαύλος κύκλος. Κατάφερα να επανέλθω μετά από πολλούς μήνες. Όλο αυτό με εμπόδιζε από το να περνάω καλά, δεν ήθελα να βγαίνω έξω, να πηγαίνω στη δουλειά και να κάνω πράγματα που αγαπώ. Μπορεί να μη φαινόταν έντονο αλλά είχε μεγάλο impact στην ψυχολογία μου και στο πώς ένιωθα για το σώμα μου. Σίγουρα το ότι υπήρχε λεκτικό bullying στη δουλειά δεν με βοηθούσε να γίνω καλύτερα. Τώρα είμαι υγιής και νιώθω καλύτερα από ποτέ. Δεν ζορίζω τον εαυτό μου με τη διατροφή μου, τρώω ισορροπημένα γεύματα. Εννοείται ότι τσιμπάω και τα snacks μου», είχε πει η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό