23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτό είναι το σλόγκαν για τη μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ στον εορτασμό των 100 χρόνων

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι φίλοι της ΑΕΚ μετρούν πλέον αντίστροφα για τα συμβολικά γενέθλια της ομάδας τους στις 13 Απριλίου, καθώς θα συμπληρωθεί ένας ολόκληρος αιώνας ύπαρξης για την ομάδα της «Ένωσης». Με ανακοίνωση και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ γνωστοποίησε το σλόγκαν που θα συνοδεύσει τη μεγάλη εορταστική εκδήλωση της 13ης Απριλίου και αυτό είναι το «100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το σλόγκαν των εορτασμών των 100 χρόνων ζωής:

«Οι επίσημοι εορτασμοί της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον έναν αιώνα ιστορίας του συλλόγου έχουν το δικό τους σλόγκαν:100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή!

Αυτό θα είναι το σλόγκαν της μεγάλης γιορτής στην OPAP ARENA στις 13 Απριλίου, η οποία θα αποτελέσει την έναρξη των εορτασμών που θα γίνουν σε όλη την Ελλάδα μέσα στο 2024.Αυτός θα είναι ο τίτλος που θα «σημαδέψει» κάθε εκδήλωση και κάθε στιγμή και επιλέχθηκε μέσα από τις χιλιάδες προτάσεις που διατυπώθηκαν από τους ίδιους τους φίλους της ΑΕΚ!100 χρόνια μαζί και είναι μόνο η αρχή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί όλους και όλες εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα και μας στείλατε τις ιδέες σας. Σας περιμένουμε για να γιορτάσουμε το Ιωβηλαίο της ΑΕΚ όπως της αξίζει!»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό