16.2 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Αυτό είναι το προπονητήριο-καμάρι της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ συνεχίζει να ανεβαίνει επίπεδο! Μάλιστα, με την δημιουργία του προπονητηρίου που θα αποτελέσει καμάρι για όλο το σύλλογο θα υπάρξει εκτόξευση!

Το καμάρι, λοιπόν της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ είναι το γυμναστήριο-προπονητήριο στον Κόκκινο Μύλο. Πρόκεται για ένα κτίριο τριών επιπέδων, που έχει δημιουργηθεί με δαπάνες εξ ολοκλήρου της Ερασιτεχνικής και με προσωπική δουλειά και μεράκι των στελεχών της. Το νέο προπονητήριο έχει ανοίξει ήδη τις πύλες του και καθημερινά φιλοξενεί τους «κιτρινόμαυρους». 

Στο πρώτο επίπεδο περιλαμβάνονται οι χώροι για πυγμαχία, κικ μπόξινγκ και γυμναστήριο. Στο δεύτερο επίπεδο περιλαμβάνονται οι χώροι της γραμματείας, του ταε κβο ντο και των αποδυτηρίων. Και στο τρίτο επίπεδο (πάνω όροφος), οι χώροι ρυθμικής γυμναστικής, ενόργανης γυμναστικής, αεροβικής και γιόγκα ενηλίκων, ακαδημιών καράτε και επίσης αποδυτηρίων.

Στόχος της ΑΕΚ είναι να γίνει πόλος έλξης και φωλιά για πολλούς ΑΕΚτζήδες και φυσικά για πολλά αετόπουλα!

*Φωτογραφίες 1-3: Προετοιμασία χώρων για αεροβική και γιόγκα ενηλίκων, αλλά και ακαδημιών καράτε.

Φωτογραφίες 4-9: Αίθουσα ρυθμικής και ενόργανης γυμναστικής.

Φωτογραφίες 10-17: Γυμναστήριο και προπονητήριο πυγμαχίας και κικ μπόξινγκ.

Φωτογραφίες 18-22: Χώροι αποδυτηρίων.

Φωτογραφίες 23-25: Εξωτερικοί χώροι.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα – 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό