31 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Αυτό είναι το νέο Mini Cooper S

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες της νέας -τέταρτης- γενιάς του Mini Cooper S, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει εντός του 2023. Οι φωτογραφίες έρχονται από την Κίνα, με το ακαμουφλάριστο αυτοκίνητο να συνοδεύεται από άλλα τρία πρωτότυπα, που φέρουν το γνωστό κίτρινο καμουφλάζ της βρετανικής εταιρίας.

Τόσο το νέο Cooper, όσο και το νέο Countryman (που θα θα παρουσιαστεί και αυτό το 2023), θα βασίζονται στην FAAR πλατφόρμα της BMW που χρησιμοποιούν τα 1-Series, 2-Series Active Tourer, X1 και X2. Η νέα γενιά του μοντέλου είναι μικρότερη σε μέγεθος και θα προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και ως plug-in υβριδικό, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Η νέα γενιά του Cooper θα είναι διαθέσιμη τόσο ως 3πορτη, όσο και ως 5πορτη, και όπως βλέπεις έχει νέο “επαναστατικό” σχεδιασμό, οδηγώντας την νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας. Περίπου δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του νέου μοντέλου, θα παρουσιαστεί η Cabrio έκδοση του.

Εκτός από το πίσω μέρος, και στο εσωτερικό υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, με τη νέα γενιά του Mini να ακολουθεί το παράδειγμα της Tesla και του Model 3. Όπως διακρίνεται από την παραπάνω φωτογραφία, το βρετανικό μοντέλο δεν διαθέτει πίνακα οργάνων πίσω από το τιμόνι, παρά μόνο το head-up display, καθώς στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια πολύ μεγάλη στρογγυλή οθόνη. Εκεί, εκτός από το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, θα εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες για την κίνηση του αυτοκινήτου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό