20.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αυτό είναι το μαχαίρι που κάρφωσε ο Νορβηγός στον λαιμό του αστυνομικού

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα φονικό όπλο στα χέρια του Νορβηγού δράστη. Ένα μαχαίρι  που βρέθηκε στα χέρια του μεθυσμένου 44χρονου, καλά κρυμμένο επάνω του. 

Το λεγόμενο «push dagger» με το οποίο έκοψε το νήμα της ζωής του αστυνομικού , είναι αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία που παρουσιάζει ο Flash.gr – ένα άκρως επιθετικό μαχαίρι με μαύρη και μεγάλη λαβή ώστε να κλείνει μέσα στη γροθιά του αδίστακτου δολοφόνου. 

Ο 44χρονος Νορβηγός μαχαίρωσε τον 32χρονο «αδιάφθορο» της ΕΛΑΣ στην αριστερή τραχηλική χώρα και τον σκότωσε ακαριαία, μέσα στο μπαρ ακριβώς δίπλα στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ. 

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έρευνα

«Εκτεταμένη αιμορραγία από τρώση αγγείου» φέρεται – σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά από την ιατροδικαστική εξέταση – να είναι η αιτία θανάτου του 32χρονου αστυνομικού που, τα ξημερώματα, δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι παλάμης από 44χρονο Νορβηγό και έπεσε νεκρός μέσα σε μπαρ, στη Θεσσαλονίκη. Η τρώση αγγείου, κατά τα ευρήματα του ιατροδικαστή, συνδέεται με το χτύπημα στην αριστερή τραχηλική χώρα του θύματος, ενώ ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του Νορβηγού από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής Θεσσαλονίκης, το φονικό μαχαίρι έχει κατασχεθεί και είναι τύπου «push dagger». Αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο μαχαίρι χαρακτηρίζεται ως «κρυφό όπλο» καθώς έχει σχεδιαστεί για να κρατιέται στο χέρι με κλειστή παλάμη. Με το ίδιο μαχαίρι ο δράστης τραυμάτισε στα κάτω άκρα τον κουμπάρο του αστυνομικού, με τον οποίο λογομάχησε για ασήμαντη αιτία, πριν επιτεθεί στον 32χρονο που έσπευσε να μεσολαβήσει και να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό