27.6 C
Athens
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Αυτό είναι το καλύτερο άλμπουμ όλων των εποχών σύμφωνα με την Apple Music

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple Music γιορτάζει τους καλύτερους δίσκους που έγιναν ποτέ με την κυκλοφορία μιας λίστας με τα 100 καλύτερα άλμπουμ και αυτή την εβδομάδα αποκαλύπτει τα καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών.

Τη λίστα έχει επιμεληθεί ομάδα ειδικών της υπηρεσίας μαζί με μια επιλεγμένη ομάδα καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των Maren Morris, Pharrell Williams, J Balvin. , Charli XCX, Mark Hoppus, Honey Dijon και Nia Archives, καθώς και τραγουδοποιούς, παραγωγούς και επαγγελματίες του κλάδου.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις εκτός από το νούμερο 1 άλμπουμ, το οποίο είναι σίγουρα μια τεράστια έκπληξη ακόμη και για τους θαυμαστές του καλλιτέχνη.

Αυτή είναι η λίστα με τα 10 καλύτερα άλμπουμ όλων των εποχών:

10. Lemonade (2016), Beyoncé9. Nevermind (1991), Nirvana8. Back to Black (2006), Amy Winehouse7. καλό παιδί, m.A.A.d city (2012), Kendrick Lamar6. Songs in the Key of Life (1976), Stevie Wonder5. Blonde (2016), Frank Ocean4. Purple Rain (1984), Prince & The Revolution3. Abbey Road (1969), The Beatles2. Θρίλερ (1982), Μάικλ Τζάκσον1. The Miseducation of Lauryn Hill (1998), Lauryn Hill

Το ντεμπούτο – και μοναδικό – σόλο στούντιο άλμπουμ της Lauryn Hill ήταν ένα φοβερό γεγονός το 1998: μια εκπληκτικά ωμή, βαθιά ματιά στο πνευματικό τοπίο όχι μόνο ενός από τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής, αλλά και της ίδιας της εποχής. Ήταν, και παραμένει, ένα ταλέντο που ακούγεται μια φορά σε μια γενιά, του οποίου η έμπνευση και η καινοτομία ακούγονται μέσα στις δεκαετίες.

Παράλληλα, η Apple Music έχει δημιουργήσει 100 ηχητικές βινιέτες που αφηγούνται την ιστορία κάθε άλμπουμ και παρέχουν περισσότερο πλαίσιο σχετικά με τη θέση τους στη λίστα. Αυτά είναι διαθέσιμα δωρεάν σε όλους τους λάτρεις της μουσικής και μπορείτε να τα ακούσετε στο Apple Podcast στη διεύθυνση apple.co/100BestRadio.

Επιπλέον, οι λάτρεις της μουσικής μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ειδικό περιεχόμενο των 100 Καλύτερων Άλμπουμ στο οικοσύστημα της Apple στο App Store, στο Apple News, στο Apple Retail και πολλά άλλα. Υπάρχει επίσης ένας ειδικός χώρος στα Apple Books για όσους θέλουν ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πρωτοβουλία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό