23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτός ο διαιτητής ορίστηκε για τον τελικό της Ελλάδας με τη Γεωργία

Ειδήσεις Ελλάδα

Ιστορική αναμέτρηση πλησιάζει για την Εθνική. Την ερχόμενη Τρίτη (26/03, 19:00) η Ελλάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γεωργία για τον τελικό του Nations League. Σε περίπτωση που πάρει τη νίκη, θα πάρει ένα εισιτήριο για την τελική φάση του EURO 2024. Κάτι το οποίο δεν μπόρεσε να πετύχει από τα προκριματικά της διοργάνωσης, μιας και είχε πέσει σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Γαλλία και Ολλανδία.

Μετά από 10 χρόνια, η Εθνική θέλει να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις και έχει τη δυνατότητα να το πετύχει. Κόντρα στο Καζακστάν, οι διεθνείς έδειξαν τη… δίψα τους για να παίξουν στο προσεχές Euro της Γερμανίας. Για το ματς με τη Γεωργία, ορίστηκε ένας διαιτητής που γνωρίζουμε καλά. Ο λόγος για τον Σιμόν Μαρτσίνιακ.

Δεν είναι και τόσο… γουρλής για την Εθνική, μιας και έχει διευθύνει 3 παιχνίδια της και δεν έχει πάρει νίκη. Τον Σεπτέμβριο του 2017 στην ήττα (1-2) από το Βέλγιο, τον Νοέμβριο του 2021 στην ήττα (0-1) από την Ισπανία και την ισοπαλία με την Γεωργία στην Τούμπα (1-1). Η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του, ήταν πέρσι τον Δεκέμβριο, όταν είχε σφυρίξει στον τελικό του Μουντιάλ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Πάβελ Σοκολνίτσκι και Τόμας Λίστκιεβιτς, 4ος διαιτητής ο Σλοβάκος Ιβάν Κρούζλιακ και VAR ο επίσης Πολωνός, Τόμας Κβιατόβσκι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό