18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτός θα είναι ο ηλεκτρικός διάδοχος του Toyota MR2;

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Toyota δεν διαθέτει σήμερα ένα μικρό roadster στη γκάμα της, γεγονός που έχει οδηγήσει σε συζητήσεις και φήμες σχετικά με έναν πιθανό διάδοχο του εμβληματικού MR2.
Το MR2, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη δεκαετία του 1980, απέκτησε δημοτικότητα με την πάροδο των ετών, ιδιαίτερα το μοντέλο τρίτης γενιάς που κυκλοφόρησε το 1999.
Ωστόσο, η παραγωγή του MR2 σταμάτησε το 2007 και έκτοτε η Toyota δεν έχει παρουσιάσει νέα γενιά.
Το 2021, η Toyota παρουσίασε ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο με φουτουριστικό στυλ, τροφοδοτώντας τις εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι μια πρώτη γεύση ενός νέου MR2.
Σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, φαίνεται ότι η Toyota μπορεί απλώς να τέσταρε τις αντιδράσεις του κοινού, καθώς τα crossovers και τα SUV κυριαρχούν στην αγορά.
Παρ’ όλα αυτά, η συζήτηση για ένα νέο Toyota MR2 παραμένει ζωντανή και τα πρόσφατα renderings φαντάζονται πώς θα μπορούσε να μοιάζει ένα τέτοιο όχημα.

Αυτές οι ψηφιακές απεικονίσεις, που δημιουργήθηκαν από τον Theottle στο YouTube, χρησιμοποίησαν το MG Cyberster ως βάση και ενσωμάτωσαν σχεδιαστικά στοιχεία που ταιριάζουν περισσότερο στη μάρκα Toyota.
Ενώ οι λεπτομέρειες του συστήματος κίνησης του Cyberster παραμένουν άγνωστες, πιστεύεται ότι θα είναι ένα μοντέλο με μηδενικές εκπομπές ρύπων και ποικίλες επιλογές ιπποδύναμης.
Μια επανασχεδιασμένη έκδοση, που στις απεικονίσεις ονομάζεται ανεπίσημα Toyota MR-E, πιθανότατα θα διαθέτει ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης με μπαταρία. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει αν υπάρχει αρκετή ζήτηση και αν η Toyota θα πρέπει να αναλάβει το ρίσκο της παραγωγής ενός τέτοιου οχήματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό