17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο 43χρονος που παρενόχλησε 13χρονη στον Πειραιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας του 43χρονου από την Πάτρα που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση σε 13χρονη από τον Πειραιά.

Ο 43χρονος που έμενε στην Πάτρα, χρησιμοποιώντας εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, κατάφερε να αποκτήσει επαφή με την ανήλικη, με απώτερο σκοπό την ικανοποίηση των γενετήσιων ορμών του.

Η ανήλικη ωστόσο ενημέρωσε σχετικά τον πατέρα της, ο οποίος, παριστάνοντας την ίδια, κανόνισε συνάντηση με τον 43χρονο σε σπίτι στην περιοχή του Πειραιά, όπου αυτός ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, πρόκειται για τον ΠΑΠΑΛΕΞΑΤΟ Αριστείδη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 17-08-1981 στην Πάτρα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, όπως σημειώνει η ΕΛ.ΑΣ., αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Όπως τονίζει η αστυνομία, στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4178715 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι την επιχείρηση παγίδευσης και σύλληψης του 43χρονου κατέγραψε σε βίντεο ο γνωστός youtuber Αλέξανδρος Κοψιάλης, το οποίο και ανάρτησε στα social media.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό