20.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη που πυροβόλησε κατά της παρέας των Κρητικών στο Γκάζι, το περασμένο Σάββατο 16/12.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κακοποιός τη φωτογραφία του οποίου δημοσιεύει το Flash.gr, δεν ανήκει τελικά στην ομάδα των Αλβανών κακοποιών Lions αλλά βρίσκεται σε κόντρα με τη συγκεκριμένη ομάδα, είχε πραγματοποιήσει μία ληστεία στον Αυλώνα της Αλβανίας το 2012 ενώ σύμφωνα με το σύστημα της γειτονικής χώρας είχε απελαθεί 2 φορές από την Ελλάδα για Αλβανία.

Υπενθυμίζεται ότι τις βραδινές ώρες χθες συνελήφθη, μετά από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του τμήματος εκβιαστών της υποδιεύθυνσης δίωξης εγκλημάτων κατά της ζωής και ιδιοκτησίας, ένας εκ των εμπλεκομένων προσώπων.

Πρόκειται για 33χρονο Αλβανό που ήταν συνοδηγός στο όχημα που εμπλέκεται στο αιματηρό συμβάν, ενώ έχει εντοπιστεί και το σκουρόχρωμο τζιπ που μεταφέρθηκε στη ΔΕΕ για αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha ακούγονται τέσσερις πυροβολισμοί, όσοι και οι κάλυκες που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σημείο από πιστόλι 9 χιλιοστών.

Στο βίντεο επίσης, φαίνεται κόσμος να τρέχει ενώ ακούγονται φωνές κάποιων φίλων από την παρέα. «Τον σκότωσες, τον σκότωσες. Βοήθεια, βοήθεια ασθενοφόρο» φωνάζουν από την παρέα.

«Όταν άρχισε να πυροβολεί ο ένας εξ αυτών θεωρήσαμε πως είναι αστείο και ότι το όπλο είναι ψεύτικο για να μας τρομάξει. Όταν είδαμε τους φίλους μας να σωριάζονται στο έδαφος τότε αντιληφθήκαμε ότι τους σκοτώνει», λέει αυτόπτης μάρτυρας και φίλος των τριών Κρητικών που νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς» τραυματισμένοι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό