16.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αυτός είναι ο δολοφόνος στο Μενίδι

Ειδήσεις Ελλάδα

Εξιχνιάστηκε από την ΕΛΑΣ, η υπόθεση της δολοφονίας που είχε λάβει χώρα τον Οκτώβρη στον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας στο Μενίδι, με θύμα έναν 38χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με τις αρχές, δράστης της επίθεσης είναι ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος έχει διαφύγει στο εξωτερικό και αναζητείται.

Στην ταυτοποίηση του άνδρα συνέβαλε σημαντικά η παρουσία μαρτύρων, οι οποίοι τον αναγνώρισαν, καθώς κατέθεσαν ότι βρίσκονταν μπροστά στο αιματηρό περιστατικό. Μάλιστα, ήταν και οι πρώτοι που προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες, πριν στο σημείο φτάσει το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flash.gr από αστυνομικές πηγές, πρόσωπα από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του καταζητούμενου κατέθεσαν ότι ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του και τους εκμυστηρεύτηκε ότι σκότωσε κάποιο άτομο χωρίς να τους αποκαλύψει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ μετά την τέλεση της ανθρωποκτονίας, διέφυγε παράνομα και κρύβεται σε περιοχή της Δυτικής Αλβανίας.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι γνωστός στις αρχές αφού στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για παράβαση του άρθρου «Περί Αλλοδαπών», «Περί Όπλων», αλλά και για Εγκληματική Οργάνωση, κλοπές και ψευδείς καταθέσεις.

Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα κινήθηκαν διαδικασίες για την έκδοση Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 38χρονος και θύμα της υπόθεσης είχε εντοπιστεί γύρω στις δύο τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/10) νεκρός, πίσω από τον καταυλισμό της Αγίας Σωτήρας στις Αχαρνές ενώ έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα πόδια.

Πληροφορίες έκαναν λόγο ότι επρόκειτο για χρήστη ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος βρέθηκε κοντά στον καταυλισμό, προκειμένου να συναντηθεί με κάποιον που θα του προμήθευε τις εν λόγω ουσίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό