20.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αυτός είναι ο Αλβανός που μαχαίρωσε τον ηλικιωμένο στην Κεφαλονιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας ηλικιωμένος στην Κεφαλονιά, όταν το βράδυ της Τετάρτης δέχθηκε 10 μαχαιριές από 25χρονο αλλοδαπό με καταγωγή από την Αλβανία που είχε μπει στην οικία του για να τον ληστέψει.

Ο 73χρονος και θύμα της ληστείας αν και αιμόφυρτος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να βγει στον δρόμο για να ζητήσει βοήθεια, καταρρέοντας τελικά στο κοντινότερο σπίτι που βρήκε.

Αν και αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο, στη συνέχεια κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομιστεί με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Οι δύο δράστες αρχικά παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία, με τον 25χρονο να μπαίνει στο σπίτι και τον 18χρονο να φυλάει τσίλιες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο 73χρονος μπήκε στο σπίτι του ο 25χρονος του επιτέθηκε με μαχαίρι χτυπώντας τον περίπου 10 φορές στην κοιλιά και την ωμοπλάτη. Στη συνέχεια οι δύο ληστές τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας προχώρησε στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών το απόγευμα της Πέμπτης ενώ πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό