22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτοκινητάκια σε ρόλο σερβιτόρου (βίντεο)

Ειδήσεις Ελλάδα

To αυτοκινητάκι μεταφέρει γρήγορα την σούπα στους πεινασμένους πελάτες του εστιατορίου.

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους διάφορα ρομπότ και προηγμένοι μηχανισμοί που αναλαμβάνουν την παράδοση του φαγητού σε πελάτες εστιατορίων. Η Nissan υλοποίησε μια νέα ιδέα στον τομέα του σερβιρίσματος σε εστιατόρια δημιουργώντας ένα μικροσκοπικό αυτόνομο όχημα που μεταφέρει το φαγητό στους πελάτες. Το e-4ORCE Ramen Counter είναι ένα αυτοκινητάκι που λειτουργεί ως… σερβιτόρος.

Στην οροφή του οχήματος υπάρχει μια επίπεδο επιφάνεια για να τοποθετείται ένα πιάτο και η τεχνολογία που ενσωματώνει το όχημα του επιτρέπει να το παραδίδει γρήγορα στον πελάτη διατηρώντας σταθερό το πιάτο στη θέση του. To e-4ORCE Ramen Counter ενσωματώνει την ίδια τεχνολογία με αυτή του Ariya, του ηλεκτρικού crossover μοντέλου της Nissan. H τεχνολογία αυτή (e-4ORCE) αναπτύχθηκε με στόχο το όχημα να κινείται στο οδόστρωμα χωρίς κραδασμούς και να γίνεται πιο άνετη η οδήγηση.

Όπως λέει και το όνομα του το πρώτο μοντέλο αυτού του οχήματος-σερβιτόρου είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει τις παραδοσιακές ιαπωνικές σούπες ράμεν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό