21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα της Apple στη Βοστώνη – Τουλάχιστον ένας νεκρός

Ειδήσεις Ελλάδα

Μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν ένα δυνατό τρακάρισμα και έτρεξαν για να δουν το όχημα μέσα στο κατάστημα

Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και τουλάχιστον 14 τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι τέσσερις νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το The Patriot Ledger όταν ένα όχημα έπεσε σε κατάστημα της Apple έξω από τη Βοστώνη, στις ΗΠΑ γύρω στις 11:00 τοπική ώρα προκαλώντας ζημιές στο κτίριο.

Σύμφωνα με τις Αρχές ο οδηγός του οχήματος έπεσε πάνω στο κατάστημα στο Hingham της Μασαχουσέτης μόλις μία ώρα μετά το άνοιγμα .

Car plows into Apple store outside Boston leaving people trapped and building near collapse https://t.co/g20eZpjplE

— Starleto News (@StarletoNews) November 21, 2022

Τα συνεργεία έκτακτης ανάγκης έσπευσαν στο σημείο αντικρίζοντας το SUV να έχει σπάσει τη τζαμαρία. Τα σωστικά συνέργεια αντίκρυσαν αιμόφυρτο στο έδαφος τον οδηγό του αυτοκινήτου, ωστόσο ήταν ζωντανός. 

“Injuries reported after SUV crashes into Hingham, Massachusetts, Apple store at Derby Street Shoppes” pic.twitter.com/TEqXFYuc73

— Andrew (@Coptic_Chad) November 21, 2022

Μάρτυρες αναφέρουν ότι άκουσαν ένα δυνατό τρακάρισμα και έτρεξαν για να δουν το όχημα μέσα στο κατάστημα, έγραψε στο Twitter ο δημοσιογράφος Ρόμπερτ Γκούλστον.

 

Τέσσερα άτομα είχαν παγιδευτεί μέσα στο κτίριο εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με το The Patriot Ledger, αλλά το τελευταίο άτομο που είχε παγιδευτεί μέσα στο κτίριο έχει πλέον διασωθεί.

Apple Store in Greater Boston Area Struck by Vehicle, Multiple Injuries Reported https://t.co/o1bPWFfu2l

— Techtelegraph (@AnimationLine) November 21, 2022



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό