20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Δημήτριος Νταλαπέρας: «Να αποκτήσει η πόλη χρώμα και άρωμα»   

Ειδήσεις Ελλάδα

Την απόφασή του να κατέλθει στις Δημοτικές Εκλογές 2023, στην ομάδα του σπιράλ για τον δήμο της Πάτρας με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά αναλύει ο Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Δημήτριος Νταλαπέρας.

«Η Πάτρα σήμερα, η τρίτη μεγαλύτερη πόλη, η πρωτεύουσα της Δυτικής Ελλάδας, δεν είναι αυτή που θέλουμε. Η ποιότητα ζωής που προσφέρει δεν είναι αυτή που μας αξίζει, ειδικά αν σκεφτούμε το ένδοξο παρελθόν της. Ενώ άλλες πόλεις αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς, η πόλη μας βυθίζεται στην ύφεση και την ανεργία. Κάτι πρέπει να αλλάξει ώστε η Πάτρα να γίνει προτεραιότητα  για τον Δήμο και να κερδίσουμε ξανά ευκαιρίες που χάσαμε.», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Ο Δημήτρης Νταλαπέρας γεννήθηκε το 1965 και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Χούνη, ορεινό χωριό στα όρια των νομών Αιτωλοακαρνανίας & Ευρυτανίας. Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στην πολυτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 1992 είναι μέλος της εταιρείας ATELCO Ο.Ε. με αντικείμενο «ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές βιομηχανικού αυτοματισμού». Εργάζεται για βιομηχανίες, βιοτεχνίες, τεχνικές εταιρείες, δημόσιους οργανισμούς και επιστημονικούς φορείς. Ζει σαράντα χρόνια στην Πάτρα, την πόλη που αγάπησε και θέλει να αλλάξει. Συμμετέχει ενεργά ως συντονιστής στην ομάδα εργασίας του σπιράλ #υποδομές. Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Παπαδημητρίου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πατρών και έχει δυο κόρες την Αγγελική και την Ελένη, φοιτήτριες στο ΕΜΠ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό