18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που ταξιδεύουν στον Άγιο Δομίνικο

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέο “αίμα” αναμένεται να μπει πολύ σύντομα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, αλλάζοντας για μια ακόμα φορά τις ισορροπίες τις δυο ομάδες. Πριν, ταξιδέψουν στον Άγιο Δομήνικο οι τέσσερις νέοι παίκτες του Survivor, συστήθηκαν στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s Time.

Η Αναστασία Τσερού, ο Νίκος Ρικουνάκης, ο Χριστόφορος Ταξίδης και η Ευγενία Μπόρλα είναι έτοιμοι να μπουν δυναμικά στον στίβο μάχης του Survivor, δηλώνοντας:

Αναστασία Τσερού:

«Θα ήθελα έναν στίβο μάχης με τη Σταυρούλα και έναν με τη Δαλάκα. Πιστεύω ότι με τα κορίτσια της Μπλε Ομάδας θα μπορούσα να έρθω λίγο πιο κοντά. Απ’ ό,τι βλέπω ταιριάζουν περισσότερο σε μένα.

Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους ήταν σίγουρα ο Ντάνος. Ήταν πολύ μαχητικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά».

Νίκος Ρικουνάκης:

«Θα επέλεγα να αγωνιστώ με τον πιο δυνατό παίκτη, μάλλον τον Φάνη. Η Χρύσα είναι ωραία παίκτρια, έχει τον χαβαλέ της. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς, το παίζει κάποιος, πολλή ηθοποιία. Με πνίγει εμένα αυτό».

Ευγενία Μπόρλα:

«Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Εννοείται ότι ξεχωρίζω τον Ντάνο, έχουμε γεννηθεί και την ίδια ημέρα. Είμαι αρκετά δυναμική, αθλητική και ξεροκέφαλη. Θέλω να κάνω ό,τι μου μπει στο μυαλό». 

Χριστόφορος Ταξίδης:

«Αν πήγαινα στους Διάσημους, θα ήθελα να κοντράρω τον Φάνη. Πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά με τον Γιάννη, είναι χαμηλών τόνων και μου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Από τους Διάσημους με τον Σάββα. Το στυλ του Αλέξη Παππά δεν μου ταιριάζει».  

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό