22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτοί είναι οι χειρότεροι γείτονες με βάση το ζώδιό τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τσακωθείς κάποια στιγμή μαζί τους

Ο καλός ο γείτονας είναι ευλογία, γιατί ούτε προβλήματα σου προκαλεί, ούτε είναι κουτσομπόλης και δε σε σέβεται. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις έναν γείτονα μίζερο, που σου χτυπά την πόρτα ή τον τοίχο, ανά τρεις και δύο, για το σκύλο που γάβγισε, την τηλεόραση που είναι πιο δυνατά ή τα γέλια, όταν έχεις καλεσμένους, που ενοχλείται ακόμα και με το καζανάκι που θα πατήσεις. Όσο κι αν δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τσακωθείς κάποια στιγμή μαζί του.

Αυτά τα 4 ζώδια πραγματικά καλό είναι να τα αποφύγεις αν και είναι θέμα τύχης το να μην πέσεις πάνω τους, ιδίως αν έχεις κάποιον πλανήτη ή αρνητική συνθήκη στον 3ο οίκο του γενέθλιου χάρτη σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι φιλικότατος και κοινωνικότατος, το κακό όμως είναι ότι δεν ανήκει σε αυτούς τους γείτονες που σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας ή καλύτερα δε σέβονται τίποτα. Βάζει δυνατά τη μουσική ή την τηλεόραση, φωνάζει, τσακώνεται, χτυπάει, γελάει και σκασίλα του μεγάλη, αν είναι μεσημέρι ή ξημερώματα… Αν, μάλιστα, του ζητήσεις να χαμηλώσει την ένταση, μπορεί και να σε βρίσει.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό