22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αυτοί είναι οι «μαϊμού» τεχνικοί που «άδειαζαν» σπίτια ηλικιωμένων στα νότια

Ειδήσεις Ελλάδα

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των μελών σπείρας που διέπραττε κλοπές από οικίες ηλικιωμένων στα νότια προάστια  της Αθήνας, προσποιούμενοι τους υπαλλήλους παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Η ΕΛΑΣ είχε προχωρήσεις σε τέσσερις συλλήψεις ενώ είχε εξιχνιάσει εννέα περιπτώσεις κλοπών από σπίτια. Το παράνομο όφελος της οργάνωσης ξεπερνά τις 190.000 ευρώ.

Πρόκειται για τους συλληφθέντες:

ΜΟΥΣΤΑΦΑ Κωνσταντίνο του Χρυσοβαλάντη και της Ιωάννας, γεννηθέντα την 31-10-1996,

Πηγή: ΕΛΑΣ

2. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Αντώνη του Χρυσοβαλάντη και της Ιωάννας, γεννηθέντα την 28-1-2002,

Πηγή: ΕΛΑΣ

3. ΚΑΜΠΕΡΗ Χρήστο του Αποστόλου και της Χρυσής, γεννηθέντα την 6-1-1999

Πηγή: ΕΛΑΣ

4. ΑΛΚΟ Γεώργιο του Ιωάννη και της Αρετής, γεννηθέντα την 15-3-1984

Πηγή: ΕΛΑΣ

και το μη συλληφθέντα:

5. ΜΟΥΣΤΑΦΑ Ιωάννη του Δημητρίου και της Ειρήνης, γεννηθέντα την 6-3-1994,

Πηγή: ΕΛΑΣ

Επειδή οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις προσβάλλουν το έννομο αγαθό της δημόσιας τάξης, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί αφενός στην διερεύνηση, ανίχνευση ή δίωξη όμοιας φύσης εγκλημάτων που έχουν τελεστεί από τους κατηγορούμενους σε βάρος και άλλων θυμάτων και για την αποτροπή απειλής της δημόσιας ασφάλειας σε σχέση με τα παραπάνω εγκλήματα και αφετέρου στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από τέτοιες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό