22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτή η Ferrari Roma αντανακλά τα γούστα των Κινέζων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ferrari συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας και το γιορτάζει με μια one off Roma. Η οποία προέκυψε μέσα από το πρόγραμμα Tailor Made της μάρκας και με τη βοήθεια του Κινέζου σχεδιαστή Jiang Qiong’er.

Το χρώμα του αμαξώματος είναι ματ ασημένιο με μπορντό λωρίδες και λεπτομέρειες. Το χρώμα παραπέμπει στο παραδοσιακό κινέζικο κόκκινο, ενώ οι λεπτομέρειες σε έπιπλα της δυναστείας των Ming.

Στο εσωτερικό υπάρχει αναστροφή των χρωμάτων. Έτσι είναι κόκκινο με ασημένιες λεπτομέρειες, ενώ υπάρχει και μια πινακίδα με το κινεζικό ιδεόγραμμα του 30. Που έχει αντιγραφεί σε χρυσό και νεφρίτη για να αποτελέσει μια κλειδοθήκη που συνοδεύει τη συγκεκριμένη Roma.

Παράλληλα ο Jiang Qiong’er έχει σχεδιάσει διάφορα μικρο-αντικείμενα που επίσης πάνε μαζί με το αυτοκίνητο. Μικρο- αντικείμενα όπως ένα αρωματικό σπρέι, ένα κουτί πούρωναπό έβενο με ένα τασάκι πούρων από μαύρο πέτρωμα, ένα σετ εργαλείων τσαγιού, καθώς και ένα σετ τσαγιού φτιαγμένο με ύφανση μπαμπού, έναν χαρταετό Xuan και κουβέρτες από κασμίρι.

Όλα τα παραπάνω βρίσκονται στο ντουλαπάκι, στο υποβραχιόνιο της κεντρικής κονσόλας ή στο πορτμπαγκάζ προκειμένου να μπορεί κανείς εύκολα να τα πάρει μαζί του.

Αυτός που συνεχίζει ίδιος και απαράλλαχτος είναι ο κινητήρας της Ferrari Roma. Ο V8 των 3.900 κυβικών που αποδίδει 620 ίππους και εξασφαλίζει ένα 0-100 χλμ./ ώρα σε 3,4 δεύτερα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό