23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτή η νύχτα μένει: Χρήστος και Στρατής αντιμέτωποι για τελευταία φορά

Ειδήσεις Ελλάδα

Συναρπαστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο φινάλε της δραματικής σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA. Ο Χρήστος και ο Στρατής βρίσκονται αντιμέτωποι για τελευταία φορά, ενώ κάποια ζευγάρια καταλήγουν μαζί και ευτυχισμένα.

Ο Χρήστος Αναγνώστου και ο Στρατής Βαρδάρης είναι δύο άνθρωποι φαινομενικά και ουσιαστικά εντελώς αντίθετοι, που τους ένωσε με μοιραίο τρόπο ο έρωτάς τους για την ίδια γυναίκα, τη Μαρίνα.

Εκείνη πλήρωσε το τίμημα των πράξεών της χάνοντας τη ζωή της, ενώ οι ίδιοι έμειναν πίσω να προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού my tv, το φινάλε της σειράς αναμένεται συγκλονιστικό. Λίγο πριν από το τέλος, όλα τα μυστικά έχουν έρθει στο φως και οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με σοκαριστικές αλήθειες, που σε άλλους φέρνουν Κάθαρση και σε άλλους τιμωρία.

Στο τελευταίο επεισόδιο, το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί την τελική αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο άντρες, που βρίσκονται πλέον στο χείλος του γκρεμού. Ο Χρήστος είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες από τον εισαγγελέα για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει και κινδυνεύει ακόμα και με φυλάκιση, ενώ ο Στρατής έχει βάλει λουκέτο στο «Όνειρο», το οποίο, εκτός από μία επιχείρηση, ήταν για εκείνον ολόκληρη η ζωή του, και είναι ψυχολογικά ράκος.

Ταυτόχρονα, και οι δύο είναι σοκαρισμένοι με την αποκάλυψη της Βρεττώς ότι σκότωσε τη Μαρίνα. Ο ένας τρέφει για τον άλλον άγρια συναισθήματα, μίσους και οργής.

Έτσι, αποφασίζουν να λύσουν μια για πάντα τις διαφορές τους. Δίνουν ραντεβού για το μεγάλο ξεκαθάρισμα και έρχονται αντιμέτωποι για τελευταία φορά. Κατά τη διάρκεια αυτής της μοιραίας συνάντησης, βγάζουν από μέσα τους όλα όσα έκρυβαν. Ο Χρήστος και ο Στρατής παραδέχονται ότι έχουν κάνει κομβικά λάθη, τα οποία τους οδήγησαν στο αδιέξοδο που βιώνουν.

Αναφέρονται με πόνο στον χαμό της Μαρίνας και συμφωνούν ότι η ζωή τους δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Η σκληρή αναμέτρηση μεταξύ τους είναι χωρίς γυρισμό, έχει δραματική κατάληξη και πρόκειται να φέρει σπαραγμό τόσο στους ίδιους όσο και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό