17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτή η Νύχτα Μένει: Βόμβα – Ο Στρατής πουλάει το «Όνειρο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αυτή η Νύχτα Μένει: Tα χτυπήματα της μοίρας είναι απανωτά και αβάσταχτα για τον Στρατή Βαρδάρη.

Από τη στιγμή που η Ζέτα μπήκε στο στόχαστρο του Χρήστου Αναγνώστου, στη ζωή και των δύο ήρθαν τα πάνω κάτω. Εκείνη δίνει τον δικό της αγώνα να αναγνωριστεί η αθωότητά της κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία του Νώντα Παραδείση, ενώ ο Στράτος είναι βυθισμένος στην απόγνωση.

Πλέον δεν μπορεί να κουμαντάρει ούτε την επιχείρησή του, το «Όνειρο», που είναι τα πάντα για εκείνον. Μάλιστα, ο άντρας κάνει ένα βήμα που πιστεύει ότι μπορεί να φέρει τη σωτηρία που επιθυμεί και πρόκειται να τον ενώσει ξανά με τη Ζέτα, η οποία τον έχει εγκαταλείψει. Έτσι, όσο η τραγουδίστρια είναι απορροφημένη στα δικά της προβλήματα, ο Βαρδάρης παίρνει την απόφαση να πουλήσει το μαγαζί του και να γλιτώσει από τις οικονομικές δυσκολίες που τον βαραίνουν.

Ωστόσο, όταν ανακοινώνει στους εργαζομένους την πρόθεσή του, τους βρίσκει όλους απέναντί του. Ο Στράτος, παρ’ όλα αυτά, επιχειρεί να πουλήσειτο νυχτερινό κέντρο, αλλά αποτυγχάνει. Την ίδια ώρα, ο Άλκης κάνει μια απρόσμενη κίνηση που δίνει μια ανάσα ανακούφισης στον Στράτο και στο προσωπικό. Χαρίζει το μερίδιό του από την επιχείρηση στη Διαμάντω, καθώς θεωρεί ότι έχει χρέος απέναντί της εξαιτίας των όσων της έκανε ο πατέρας του στο παρελθόν. Η κίνησή του αυτή προβληματίζει την τραγουδίστρια και δεν μπορεί να καταλάβει αν οι προθέσεις του είναι πράγματι αγνές.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άλκης το μόνο που επιθυμεί πλέον είναι να απαγκιστρωθεί από το Αγρίνιο και να φύγει μακριά με την Εύη. Την ίδια ώρα, ο Στράτος δεν έχει λύσει τα θέματά του με τη Ζέτα και βυθίζεται όλο και περισσότερο στο σκοτάδι, ενώ η Διαμάντω προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

: My TV

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό