24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυτή είναι η Lamborghini Huracan Sterrato!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον ερχόμενο Δεκέμβριο η Lamborghini πρόκειται να παρουσιάσει μία εξαιρετική πρόταση δώρου για αυτούς ή αυτές θέλουν να κάνουν έκπληξη στον εαυτό τους ή σε κάποιον άλλο άνθρωπο στη ζωή τους. Το τελευταίο μοντέλο της που θα εξοπλίζεται με μηχανή εσωτερικής καύσης χωρίς απολύτως κανένα είδος εξηλεκτρισμού. Το τελευταίο του είδους του καθώς η ιταλική μάρκα ετοιμάζεται να κάνει τα πρώτα της βήματα στον κόσμο της ηλεκτρικής υποβοήθησης και της ηλεκτροκίνησης τα επόμενα χρόνια. Την Lamborghini Huracan Sterrato για την οποία πολλά ακούμε αλλά μέχρι σήμερα λίγα βλέπαμε. Τώρα, η εταιρία έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες, χωρίς καμουφλάζ, χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος!

Για να είμαστε ειλικρινείς, οι φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη γνωρίζαμε. Βλέπουμε μία Huracan “πρησμένη” χάρη στα πρόσθετα φτερά που αυξάνουν τόσο το πλάτος του αμαξώματος όσο και τα μετατρόχια εμπρός και πίσω, με ενισχυμένο προφυλακτήρα και επιπλέον προστασία από τις πέτρες στο εμπρός μέρος, LED μπάρα στο καπό, την εισαγωγή στην οροφή να τροφοδοτεί τον ατμοσφαιρικό V10 με φρέσκο αέρα και ανασχεδιασμένο πίσω διαχύτη για να κερδίσει έστω και λίγα λεπτά της μοίρας επιπλέον στην γωνία διαφυγής. Όχι ότι η Huracan Sterrato προορίζεται για τα άγρια βουνά, δύσβατες διαδρομές, rock-crawling ή βουτιές στις λάσπες. Ας είμαστε ρεαλιστές, η Sterrato είναι μόνο για ατελείωτα παιχνίδια σε πατημένους χωματόδρομους ή για να καβαλάει τα πεζοδρόμια έξω από τα καζίνο στο Μονακό. Ακόμα κι έτσι όμως, χαιρόμαστε που η Lamborghini αρχίζει να παίζει με εκκεντρικά projects που βγαίνουν από την πεπατημένη – κυριολεκτικά.

Όσον αφορά στα μηχανικά, περιμένουμε από την Lamborghini Huracan Sterrato να χρησιμοποιεί τον ίδιο ατμοσφαιρικό V12 με χωρητικότητα 5.2 λίτρων και απόδοση 640 ίππων. Η ιπποδύναμη περνά στο έδαφος μέσω του συστήματος τετρακίνησης της ιταλικής μάρκας και του κλασικού 7-τάχυτου, αυτόματου κιβωτίου ενώ αλλαγές θα έχουν γίνει και στο σύστημα τετραδιεύθυνσης της Huracan όσο και στο Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata σύστημα επιλογής mode οδήγησης ώστε να προσφέρει μία λειτουργία πιο αποδοτική σε εκτός δρόμου καταστάσεις. Γενικά, η Huracan Sterrato αρχίζει να παίρνει τη μορφή ενός ιδιαίτερα ενδιαφέροντος οχήματος – για λίγους, αναμφίβολα, αλλά αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια και την δημιουργικότητα της ιταλικής μάρκας!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό