24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυτή είναι η οικονομική designer τσάντα που λατρεύουν οι διάσημες – Κοστίζει λιγότερο από 100€

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία εμφάνιση για να είναι ολοκληρωμένη χρειάζεται και τα κατάλληλα αξεσουάρ και τι πιο σημαντικό για μια γυναίκα από την τσάντα της; Ως γνωστόν, αποτελεί την αχώριστη «σύντροφό» της όλες τις εποχές του χρόνου.

Όλες μας έχουμε χαζέψει και χαζεύουμε τις τσάντες που κρατάνε οι διάσημες κυρίες, οι περισσότερες όμως από αυτές είναι τσάντες μεγάλων οίκων μόδας και κοστίζουν μία μικρή περιουσία!Υπάρχει όμως και μία designer τσάντα που λατρεύουν τώρα τελευταία οι celebrities και είναι ιδιαιτέρως οικονομική! Ευτυχώς για εμάς.

Ο λόγος για την Gabbi bag του brand JW Pei.

«Προσιτό, αβίαστο, εμψυχωτικό». Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του brand JW Pei το οποίο έχει βάση στο Λος Άντζελες. Το brand ιδρύθηκε από ένα παντρεμένο ζευγάρι και στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν αξεσουάρ τα οποία θα ήταν προσιτά, αβίαστα και εμψυχωτικά. Μέσα από μίνιμαλ σχέδια, vegan και βιώσιμα υλικά, το JW Pei τα συνδυάζει όλα.

Μερικές από τις διάσημες γυναίκες που έχουν στη συλλογή τους την Gabbi bag είναι η Gigi Hadid, η Hailey Bieber, η Emily Ratajkowski και η Megan Fox. Και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τη φορούν όλες τις ώρες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό