23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η νέα Mercedes-Benz A-Class

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ένα περιορισμένης έκτασης facelift της A-Class προχώρησε η Mercedes-Benz αλλάζοντας λίγα πράγματα στην εμφάνιση του μοντέλου και διατηρώντας την ίδια γκάμα κινητήρων, οι οποίοι όλοι πλέον εφοδιάζονται με mild υβριδικά συστήματα 48V.

Οι αισθητικές αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στη μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα με LED, νέας σχεδίασης τροχούς, στάνταρ LED πίσω φωτιστικά σώματα και ένα νέο πίσω diffuser.
Στο εσωτερικό υπάρχει η στάνταρ διάταξη των δυο οθονών με 7 ίντσες και 10,25 ίντσες, ενώ στις πιο ακριβές εκδόσεις και οι δύο οθόνες είναι των 10,25 ιντσών.

Υπάρχει επίσης ένα νέο τιμόνι, μία πιο απλή κεντρική κονσόλα χωρίς τον περιστροφικό διακόπτη για το MBUX και αεραγωγοί σε σχήμα τουρμπίνας. Παρέχονται επίσης και νέα πακέτα εξοπλισμού και διαφορετικών επιλογών στον διάκοσμο.
0
Αναβαθμισμένο είναι το ΜΒΘΧ με περισσότερη τεχνολογία από πριν, αισθητήρα αφής, έξτρα θύρα USB-C, και εξελιγμένο σύστημα αναγνώρισης φωνής. Βελτιωμένο είναι και το πακέτο συστημάτων Driver Assistance Package.
Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, η γκάμα παραμένει ως είχε, με μόνη διαφοροποίηση ότι όλα τα μοντέλα -πλην τα AMG και τα diesel- θα εφοδιαστούν με mild hybrid 48V σύστημα. Επίσης τα plug-in υβριδικά αποκτούν on-board φορτιστή των 11 kW (από 7,4 kW), κάτι που μειώνει τους χρόνους φόρτισης. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό