24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυτή είναι η μαστροπός που «έσπρωχνε» ανήλικες σε «πλούσια» πορτοφόλια

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια (αλλοδαπή) γυναίκα, 31 ετών, κατηγορείται ως ο άνθρωπος που κινούσε τα νήματα στην υπόθεση μαστροπείας με ανήλικες, που αποκαλύφθηκε την Παρασκευή (12/1) και παρουσιάζει κοινά σημεία με την υπόθεση του Κολωνού. 

Πρόκειται για μια μελαχρινή γυναίκα όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που αποκαλύπτει το Flash.gr. Σημειώνεται ότι συνελήφθη στην επιχείρηση που πραγματοποίησε η Αστυνομία και κατηγορείται για «μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικης που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη κατ’ εξακολούθηση».

Η 31χρονη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, από αρχές του 2022, εξωθούσε ανήλικη στην πορνεία, αποκομίζοντας χρηματικό όφελος.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, από αρχές του 2022 περίπου, διατηρώντας φιλική σχέση με μια 15χρονη τότε «διευκόλυνε» το ανήλικο κορίτσι στην εύρεση «πελατών» για ερωτική συνεύρεση, έναντι αμοιβής. Με αυτόν τον τρόπο την εξώθησε στην πορνεία, λαμβάνοντας και μέρος των χρημάτων που αποκόμιζε η ανήλικη από την δραστηριότητα αυτή.

Πώς κλείνονταν τα ερωτικά ραντεβού

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στις περιοχές του Κολωνού, Εκάλης και Κορυδαλλού η 31χρονη, μαζί με έναν 33χρονο και έναν 55χρονο αντίστοιχα.

Ειδικότερα, από την Υ.Π.Α. σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τριών συλληφθέντων και ακόμη έξι κατηγορούμενων, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Υ.Π.Α., οι ανωτέρω κατηγορούμενοι προέβαιναν στην γενετήσια εκμετάλλευση ανηλίκων, συμπληρωσάντων και μη συμπληρωσάντων τα 15ετη, κατ΄ επανάληψη.

Ο 33χρονος, που διατηρούσε φιλική σχέση με την 31χρονη, περί τα μέσα Απριλίου του 2023, απέκτησε επαφή με την ανήλικη καθώς και με 17χρονη τότε φίλη της. Πρότεινε στα δύο κορίτσια να τις «διευκολύνει» στην αναζήτηση – εύρεση πλούσιων «πελατών», για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας φωτογραφίες σε διαδικτυακό ιστότοπο, μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία των Αθηνών.

Ο τρίτος συλληφθείς, στο διάστημα Ιούλιος-Αύγουστος 2023, συνευρέθηκε ερωτικά, με τις ανήλικες στην Αθήνα, έναντι χρηματικού ποσού. Επίσης, τόσο κατά το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και σε προγενέστερο χρόνο, προέβη σε όμοιες πράξεις με τις εν λόγω ανήλικες, τόσο από κοινού με αυτές όσο και με έκαστη ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος των κατηγορουμένων για τα ανωτέρω αδικήματα και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση ενώ εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό