17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων απέναντι στον Βόλο

Ειδήσεις Ελλάδα

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την τελευταία αγωνιστική της κανινικής περιόδου της Stoiximan Super League. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης στο MatchCenter του SPORT24.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Βόλο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (3/3, 19:30, Cosmote Sport 4HD, Live Match Center από το SPORT24) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της αναμέτρησης έγινε γνωστή η ενδεκάδα των ερυθρόλευκων.

Ο Μεντιλίμπαρ παρατάσσει την ομάδα με 4-3-3. Ο Τζολάκης θα βρίσκεται κάτω από την εστία, με τους Άμπι και Ρέτσο να βρίσκονται μπροστά του. Μάλιστα, ο 20χρονος Άγγλος κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα. Οι Ορτέγκα και Ροντινέι θα αγωνιστούν στα αμυντικά άκρα.

Οι Τσικίνιο, Έσε και Όρτα θα αποτελέσουν την τριάδα του κέντρου, με τους Μασούρα και Ποντένσε στα άκρα, ενώ ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί θα παίξει στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ροντινέι, Άμπι, Ρέτσος, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα, Μασούρας, Ποντένσε, Ελ Κααμπί

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αραμπί, Βέζο, Αλεξανδρόπουλος, Κάρμο, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς, Ναβάρο, Μπιανκόν

Η ενδεκάδα του Βόλου: Κόβακς, Μύγας, Ράτσιτς, Σιέλης, Λούνα, Ντε Καμπς, Μπαριέντος, Ασεχνούν, Ολιβέρα, Κόμπα, Μωραΐτης

Στον πάγκο: Κόστιτς, Ασλανίδης, Τάχατος, Κίτσος, Καραγιάννης, Μπερτόγλιο, Ποπέσκου

Μην χάσετε την Game Night για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό