16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αυτή είναι η δυάδα του μεγάλου τελικού – Η στενοχώρια του 4ου παίκτη

Ειδήσεις Ελλάδα

«Νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο» – «Τρέμω ακόμα. Το περίμενα πολύ. Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά»

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης είναι οι δύο φιναλίστ του μεγάλου τελικού του Survivor All Star και απόψε στο Γαλάτσι (11/7) θα δώσουν την ύστατη μάχη για τον τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Στον ημιτελικό της Δευτέρας (10/7) ξεκίνησαν τέσσερις και έμειναν δύο. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης πέρασαν αρχικά ώρες δύσκολες μέχρι να μάθουν ποιος θα διεκδικούσε στο τέλος της βραδιάς μαζί με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη τα δύο εισιτήρια για το γκραν φινάλε.

Παρά το γιορτινό κλίμα, τα φώτα, τον κόσμο και τις επευφημίες, η αγωνία των δύο παικτών μεγάλη αφού και οι δύο ήθελαν να θερίσουν τους καρπούς όσων έσπειραν επί μήνες στον μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Η αγωνία τους έληξε νωρίς με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει ότι ο Νίκος είναι αυτός που περνά στον ημιτελικό.

Από εκεί και πέρα ο λόγος δόθηκε πάλι στο κοινό για να ψηφίσει τους δύο παίκτες που περνούν στον τελικό.

Λίγα λεπτά πριν από το φινάλε, το «θρίλερ» έληξε και μάθαμε όλοι το ντουέτο του αποψινού μεγάλου τελικού.

Σάκης Κατσούλης και Νίκος Μπάρτζης λοιπόν θα διεκδικήσουν απόψε τον τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

«Νιώθω απίστευτη υπερηφάνεια, είμαι ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο όνειρο. Ευχαριστώ για την στήριξη του κόσμου και ελπίζω να συνεχιστεί και αύριο», ανέφερε μετά την ανακοίνωση του ονόματός του ο Σάκης Κατσούλης.

 

«Τρέμω ακόμα. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε απόψε. Έχω φτάσει στην πηγή, περιμένω την αυριανή μέρα. Μεγάλο μπράβο στη Μαριαλένα. Το άξιζε όπως και άλλες. Ήταν πολύ δυνατή, αν και κλαψιάρα. Συγχαρητήρια στον Σάκη. Έχω φτάσει σ’ ένα σημείο που ήθελα και το ’21. Το περίμενα πολύ. Η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά. Είμαι εδώ με τον «Καρυδούλη», τουλάχιστον είχα σε κάποιον να τα λέω. Από Καραϊβική… Γαλάτσι», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης, με τον κόσμο να φωνάζει όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι είναι ο δεύτερος φιναλίστ «Νίκο Μπάρτζη, Νίκο Μπάρτζη σήκωσέ το μέσα στο Γαλάτσι».

 

«Είμαι περήφανη που έφτασα ως εδώ. Άντεξα, επέμεινα, δεν τα παράτησα. Για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατής. Είμαι 3η. Αλλά είμαι χαρούμενη γιατί στον τελικό θα είναι ο Σάκης κι εννοείται νιώθω σα να είμαι εγώ. Θα βάλω τα δυνατά μου για να τον βοηθήσω να νικήσει. Εύχομαι να επαναληφθεί το ίδιο σενάριο με το 2021 και να είναι νικητής. Το αξίζει, όχι πως δεν το αξίζει ο Νίκος» ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο σύντροφός της είπε για το γεγονός ότι δεν πέρασε στον τελικό:

«Νιώθω περήφανος γι’ αυτή τη γυναίκα. Δεν έχει να φοβηθεί κανένα όπως και όλες οι γυναίκες που συμμετείχαν στο Survivor. Της άξιζε να βρίσκεται στην τριάδα. Εγώ περίμενα πως θα μπορούσε να εξελιχθεί σε γυναικεία υπόθεση το Survivor».

 

Μάριος Πρίαμος: «Γιατί ξέρεις τον σκοπό που έχω έρθει»

Μπορεί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης το 2017 που είχε συμμετάσχει στο πρώτο Survivor να έχασε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, στον μεγάλο τελικό, αλλά αυτή τη φορά στον ημιτελικό της Δευτέρας (10/7) τερμάτισε τέταρτος.

Ο Κύπριος παίκτης έχασε την τρίτη θέση και τη δυνατότητα να διεκδικήσει σε νέα ψηφοφορία του κοινού το ένα από τα δύο εισιτήρια του τελικού και στις πρώτες του δηλώσεις εμφανίστηκε στενοχωρημένος, ενώ τόνισε ότι το γεγονός πως επέστρεψε μετά από έξι χρόνια στο παιχνίδι και τα έβαλε με πολύ νεότερους και πιο γυμνασμένους παίκτες ήταν ρίσκο για τον ίδιο.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί σου. Έχω στεναχωρηθεί που δεν πέρασα, γιατί ξέρεις τον σκοπό για τον οποίο έχω έρθει. Νιώθω όμως γεμάτος γιατί όποια κι ήταν η έκβαση, είτε περνούσα, είτε όχι είμαι γεμάτος χαρά και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε, την οικογένεια και τους φίλους μου που ταξίδεψαν για να έρθουν εδώ. Επίσης όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο Survivor, εσένα που μας στήριξες όλη τη σεζόν και ήσουν εξαιρετικός και την παραγωγή. Περάσαμε πολύ όμορφα φέτος και θα θυμάμαι και τα καλά και τα κακά. Τα καλά θα τα θυμάμαι για να τα διηγούμαι, με τα κακά θα γίνω ένας καλύτερος Μάριος».

 

Ο Μάριος Πρίαμος έχασε στην προτίμηση του κοινού από τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος μετέπειτα έβγαλε εκτός τελικού και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και πλέον είναι αντιμέτωπος απόψε (11/7) με τον Σάκη Κατσούλη για τον τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Με τον κόσμο στο Γαλάτσι να δονεί την ατμόσφαιρα με το σύνθημα «Νίκο Μπάρτζη, Νίκο Μπάρτζη σήκωσέ το μέσα στο Γαλάτσι», αλλά και το «Νίκο Μπάρτζη πες του Σάκη, το αποτέλεσμα αύριο ευκολάκι», που έφερε γέλιο στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη -, όταν ανακοινώθηκε ότι ο αγρότης είναι ο δεύτερος φιναλίστ, ο παίκτης πήγε προκειμένου να τον συγχαρούν οι survivors που ήταν πίσω του.

Ο Πρίαμος αν και του έδωσε το χέρι του και ένα χτύπημα στην πλάτη λέγοντάς του «έλα ρε Νίκο», φεύγοντας του έριξε και ένα… δολοφονικό και… βλοσυρό βλέμμα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό