20.2 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Αυτές οι έξι χώρες «απειλούν» τη Μαρίνα Σάττι & το «Ζάρι»

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί ο διαγωνισμός της Eurovision, φέτος να είναι προγραμματισμένος για τις πρώτες μέρες του Μαίου, ωστόσο από τώρα έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ένα κλίμα για την πορεία των κομματιών. Σε αυτό βοηθούν τα στοιχήματα, τα οποία τις περισσότερες φορές είναι πολύ κοντά στο τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν, η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» της φαίνεται πως έχουν κάνει μια πολύ καλή αρχή, αφού εδώ και μέρες έχουν σκαρφαλώσει στην 7η θέση, σύμφωνα με την ιστοσελίδα eurovisionworld.com, η οποία είναι πολύ έγκυρη. Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιές συμμετοχές… απειλούν την Μαρίνα Σάττι:

 Ποιες είναι, οι 6 χώρες που βρίσκονται πιο ψηλά από την ελληνική συμμετοχή στα στοιχήματα

#1 Κροατία: Βaby lasagna – «Rim tim tagi dim»

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή, θεωρήθηκε ως το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού αφού με το… καλημέρα εκτοξεύτηκε στην πρώτη θέση και δεν λέει να ξεκολλήσει. Το κομμάτι «Rim Tim Tagi Dim», αναφέρεται στο ταξίδι ενός νεαρού από την Κροατία με σκοπό την αναζήτηση μιας καλύτερης ζωής.

#2 Ουκρανία: Αlyona Αlyona & Jerry Heil – «Teresa & Maria»

Μπήκε κατευθείαν στην τριάδα και τις τελευταίες μέρες έχει εγκατασταθεί στην 2ηθέση. Το τραγούδι, είναι αισιόδοξο και θετικό αφού μιλά για την ελπίδα και χρησιμοποιεί σύμβολα της ειρήνης και του καλού.

#3 Ιταλία: Αngelina Μango – «La noia»

«La Noia» στα ελληνικά σημαίνει «Βαρεμάρα», ωστόσο η λέξη αυτή δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτική για το χορευτικό κόμματι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ιταλία στον διαγωνισμό, το οποίο ήδη είναι μεταξύ των μεγάλων φαβορί.

#4 Ελβετία: Νemo – «Τhe code»

Αν και βρίσκεται σε πτωτική τάση αφού καποια στιγμή βρέθηκε και στην δεύτερη θέση αλλά υποχώρησε στην 4η, το τραγούδι της Ελβετίας παραμένει από την αρχή στην πρώτη 5άδα και δίκαια θεωρείται μεγάλη απειλή για τις υπόλοιπες χώρες.

#5 Ολλανδία: Joost Klein – «Εuropapa»

Με τον πρωτότυπο και… πιασάρικο τίτλο «Europapa», το κομμάτι της Ολλανδίας μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, και βρίσκεται δυο θέσεις πάνω από την ελληνική συμμετοχή και διαγωνίζεται στον Β’ ημιτελικό της Eurovision, όπως και το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι.

#6 Bέλγιο: Mustii – «Before the Party’s Over»

Το Βέλγιο φέτος, ήταν η πρώτη χώρα που ανακοίνωσε τον εκπρόσωπό της Mustii. Το τραγούδι του έχει τίτλο «Before the Party’s Over» και το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως μέσα σε αυτό ακούγονται οι φωνές των θαυμαστών του τραγουδιστή, αφού τον Ιανουάριο, τους είχε ζητήσει να καταθέσουν τις ηχογραφήσεις τους ερμηνεύοντας κάποιους στίχους του τραγουδιού, κι έτσι δημιουργήθηκε μια χορωδία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό