20.2 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αυτές είναι οι τιμωρίες της Φενέρ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε τις ποινές για τα επεισόδια στο παιχνίδι της Φενερμπαχτσέ με την Τραμπζονσπόρ και τιμώρησε την δεύτερη με 6 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ μόλις δύο ποδοσφαιριστές της επικείμενης αντιπάλου του Ολυμπιακού θα απουσιάσουν από ματς της ομάδας τους!

Οι ντροπιαστικές εικόνες που είχαν λάβει μέρος στη μεταξύ τους αναμέτρηση στις 17 Μαρτίου ήταν δεδομένο πως δεν θα έμεναν ατιμώρητες. Εντούτοις, τα όσα αποφάσισε η Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έφεραν την οργισμένη απάντηση της Τραμπζονσπόρ στα social media.

Συγκεκριμένα, η Τραμπζονσπόρ δεν θα έχει την στήριξη του κόσμου της στους επόμενους 6 αγώνες για την εισβολή τους στο γήπεδο και για την επίθεση που πραγματοποίησαν στους ποδοσφαιριστές της Φενερμπαχτσέ, ενώ δέχθηκε και πρόστιμο 3 χιλιάδων ευρώ. Επιπλέον, ποινή μίας αγωνιστικής μακριά από τα γήπεδα έλαβε και ο βοηθός προπονητή της ομάδας.

Από την άλλη μεριά, όσον αφορά την αντίπαλο του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League, τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική (στο τουρκικό πρωτάθλημα) οι Τζέισον Ουστερβόλντε και Ιρφάν Τσαν Εγκριμπαγιάτ, ενώ ο Οσάγι Σάμιουελ, που έγινε μέχρι και γκράφιτι από τους φίλους της Φενέρ, απέφυγε οποιαδήποτε τιμωρία.

Η Φενερμπαχτσέ σκέφτηκε ακόμη και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της χώρας της, αλλά στο γενικό συμβούλιο της Τρίτης (02/04) αποφασίστηκε να περιμένουν μέχρι και το τέλος της χρονιάς, όταν και θα επανεξεταστεί αυτό το ενδεχόμενο. Όλα αυτά έφεραν την οργισμένη απάντηση της Τραμπζονσπόρ, η οποία ζήτησε από τους ανθρώπους που ασχολούνται με την δικαιοσύνη να «ξηλωθούν».

«Γ@μ* τη δικαιοσύνη σας, σηκωθείτε σηκωθείτε και παραιτηθείτε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Τραμπζονσπόρ στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι προγραμματισμένος ο τελικός του τουρκικού super cup ανάμεσα στη Φενερμπαχτσέ και την Γαλατασαράι τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι (07/04) με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό