22.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες του deal με την Σαν Λορέντσο για τον Ερνάντες

Ειδήσεις Ελλάδα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΛΗΣ
23.01.2024 | 18:44

PRINT SCREEN

Ο Γκαστόν Ερνάντες είναι μία ανάσα από το να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, με Αργεντινό δημοσιογράφο να αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της συμφωνίας των ερυθρολεύκων με την Σαν Λορέντσο.

Ο Ολυμπιακός κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να δυναμώσει το ρόστερ του με αξιόπιστους κεντρικούς αμυντικούς και να προσθέσει ποιοτικά αγωνιστικά όπλα στη φαρέτρα του Κάρλος Καρβαλιάλ ενόψει της συνέχειας της σεζόν και ένας από τους παίκτες που εμφανίζεται να προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα είναι ο Γκαστόν Ερνάντες.

Ο λόγος για τον 26χρονο Αργεντινό στόπερ και εκ των αρχηγών της Σαν Λορέντσο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις που λάμβαναν χώρα μεταξύ τους εδώ και καιρό και πως ο παίκτης ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα ώστε να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, ο συμπατριώτης του δημοσιογράφος, Αγκουστίν Μούτσου, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα αφού έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter όλες τις λεπτομέρειες του deal.

Σύμφωνα με αυτόν, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στο να μετακινηθεί ο παίκτης στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό να πληρώνει 3,5 εκατομμύρια δολάρια για το 85% των δικαιωμάτων του (η Σαν Λορέντσο θα κρατήσει το 15%), ενώ στη συμφωνία υπάρχουν και άλλες παράμετροι.

Σε περίπτωση που ο παίκτης ξεπεράσει τα 30 ματς ο Ολυμπιακός θα καταβάλλει έξτρα 300.000 δολάρια στην Σαν Λορέντσο ενώ αν παίξει περισσότερα από 80 παιχνίδια προβλέπεται η καταβολή άλλων 300.000 δολαρίων.

Επιπλέον, σε περίπτωση που παραχωρηθεί στην Νότιγχαμ, η ομάδα της Αργεντινής θα βάλει στα ταμεία της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, με τους ερυθρόλευκους να μην έχουν το δικαίωμα πώλησης ή δανεισμού του χωρίς να έχουν εξουσιοδότηση από την Σαν Λορέντσο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό