22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτά τα ριάλιτι θα δούμε το 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Η μυθοπλασία μπορεί να είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια, ωστόσο τους επόμενους μήνες θα δούμε στην TV αγώνες επιβίωσης, μαγειρικές μονομαχίες και φορμάτ που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Η αντίστροφη μέτρηση για το 2024 έχει ξεκινήσει και το «Survivor» είναι ήδη το Νο1 θέμα συζήτησης.

Ο νέος κύκλος θα βγει στον αέρα στις 7 Ιανουάριου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί. «Θα βγούμε στον αέρα στις 7 Ιανουάριου. Θα επιστρέφουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποια άτομα. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε. Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά. Αλλάζουν οι κανόνες, δεν θα υπάρχει ψηφοφορία του κοινού. Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά.

Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχει το συμβούλιο του νησιού και οι υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχεται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές των παικτών», είπε ο παραγωγός. Ακόμη θα υπάρχουν οικονομικές ρήτρες σε περίπτωση παραβίασης κανόνων. Όσον αφορά στα ονόματα; Κατερίνα Δαλάκα, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σάββας Γκέντσογλου, Σάββας Πούμπουρας, Δημήτρης Βλάχος, Τζέιμς Καφετζής, Μαρία Αντωνά, Αλέξης Παππάς, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Βασίλης Πορφυράκης έχουν κάνει επαφές και συζητήσεις, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο. Η Όλγα Πηλιάκη, η Ολυμπιονίκης και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, έχει δώσει τα χέρια και φαίνεται ότι κρατά ήδη στα χέρια της το εισιτήριο για τον Άγιο Δομίνικο.

Στο μέτωπο του STAR όλα φαίνονται ότι είναι έτοιμα για το «MasterChef». Στόχος των στελεχών είναι να κάνει πρώτη επίσημη στις 15 Ιανουάριου, ενώ αρχικά θα προβάλλεται Δευτέρα και Τρίτη. Στη συνέχεια τα επεισόδια θα αυξηθούν και σίγουρα το ριάλιτι μαγειρικής θα βάλει εμπόδια στον ανταγωνισμό. «Θα έχει αλλαγές ο όγδοος κύκλος, δεν νομίζω να δούμε παλιούς παίκτες. Οι δοκιμασίες, που έχουμε δει μέχρι στιγμής, έχουν αλλάξει», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλώντας στην εκπομπή «Γεια σου». Ο μεγάλος νικητής πρόκειται να κερδίσει 70.000 ευρώ και εξοπλισμό επαγγελματικής κουζίνας αξίας 30.000 ευρώ.

Παράλληλα και ο κάτοχος της δεύτερης δεν θα φύγει με άδεια χέρια, αφού θα κερδίσει 30.000 ευρώ και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θα μοιραστούν μέσω δοκιμασιών ακόμη 30.000 ευρώ. Επιπλέον, οι συντελεστές αναζητούν διακεκριμένους σεφ από το εξωτερικό για να κάνουν γκεστ εμφανίσεις, ενώ βέβαιο είναι ότι θα δούμε και σημαντικά ονόματα της εγχώριας γαστρονομίας στις δοκιμασίες.

Λευκός καπνός έχει βγει από τα γραφεία του ΑΝΤΊ, με τα στελέχη να καταλήγουν στα προγράμματα που θα κρατήσουν παρέα στο κοινό το Β’ μισό της χρονιάς. Ένα από αυτά θα είναι το «Dragons’ Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη. Το εν λόγω πρότζεκτ θα κάνει, μάλιστα, ποδαρικό στο νέο πρόγραμμα αφού θα βγει στον αέρα στις 19 Ιανουάριου, στις 22.30. Μετά την επιτυχία του 1 ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το Ί .117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «Dragons’ Den» συστήνει έξι κορυφαίους και καταξιωμένους Έλληνες επενδυτές που θα αποτελούν την ομάδα των DRAGONS…

Ο Χάρης Βαφειάς, ο Λέων Γιοχάη, ο Δημήτριος Μάλλιος, ο Τάσος Οικονόμου η Λιλή Περγαντά και η Μαρία Χατζηστεφανή είναι έτοιμοι να στηρίξουν τους Έλληνες επιχειρηματίες και να τους δώσουν την ευκαιρία να εξελιχθούν, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, να προβληθούν και να επιτύχουν τους στόχους τους. Το πολυβραβευμένο «Dragons’ Den», γνωστό και ως Shark Tank, προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε πάνω από 40 χώρες, εδώ και 20 χρόνια, με επενδύσεις που ξεπερνούν παγκοσμίως τα $600.000.000!

Οι Έλληνες Dragons είναι 6 κορυφαίοι επενδυτές, που έχουν κατακτήσει την κορυφή και γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και καταξίωση ο καθένας στον τομέα του. Είναι πρόθυμοι να επενδύσουν τα χρήματά τους σε μία επιχειρηματική ιδέα, ένα νέο προϊόν, μία πατέντα, ένα application ή ένα φιλόδοξο project. Επιπλέον, στηρίζουν τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες επενδύοντας όχι μόνο με κεφάλαιο αλλά και με την επιχειρηματική τους εμπειρία. Οι επιχειρηματίες που θα συναντήσουν τους Dragons καλούνται να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, να κερδίσουν την εμπιστοσύνη τους και εντέλει να τους πείσουν να επενδύσουν σε αυτούς! Πόσα χρήματα μπορούν να επενδύσουν οι Dragons; Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες ζητούν ένα συγκεκριμένο ποσό και προσφέρουν έναντι αυτού ένα ποσοστό της επιχείρησής τους.

Οι Dragons με την εμπειρία τους θα κρίνουν εάν η πρόταση τους ενδιαφέρει και εάν θα προχωρήσουν σε επένδυση. Στο ίδιο κανάλι στον πάγο μπαίνει το «Your Face Sounds Familiar», αφού οι ιθύνοντες αποφάσισαν να μην επενδύσουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή στο εν λόγω πρότζεκτ. Ωστόσο, οι «Προδότες» θα έχουν καλύτερη μοίρα αφού υπάρχουν σκέψεις να επανέλθει στον προγραμματισμό του Αμαρουσίου.

Τα σχέδια του Alpha

Μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει μεγάλο ερωτηματικό το τι θα συμβεί με το «Just the 2 of us». Αν και η σχέση με τον Νίκο Κοκλώνη είναι πολύ καλή και ο παραγωγός θεωρούσε δεδομένο ότι το σόου θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Φλεβάρη-Μάρτη, ακόμη δεν έχουν ληφθεί οι τελικές αποφάσεις. Βέβαιη, όμως, θεωρείται η επιστροφή του «Secret Song» με νέα επεισόδια. Η Ναταλία Γερμανού έκανε τη διαφορά και ξεχώρισε με το εν λόγω φορμάτ, ενώ αναμένεται να συμβεί το ίδιο και τους επόμενους μήνες. : Tv Τύπος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό