24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυτά τα ζώδια δύσκολα θα μεγάλωναν παιδιά που δεν είναι δικά τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Μπορεί να κάνανε μια χαλαρή και χωρίς δεσμεύσεις σχέση μαζί σου, αλλά δεν θα γινόταν ποτέ κάτι σοβαρό μεταξύ σας αν έχεις παιδιά από άλλο γάμο.

Να ξέρεις ότι τα ζώδια για τα οποία θα σου μιλήσουμε λίγο πιο κάτω, δεν θα δεχόντουσαν να κάνουν μια σοβαρή σχέση με έναν άντρα ή μια γυναίκα που θα είχε ήδη παιδί/α από άλλο γάμο. Αν εκείνος/η είχε κάνει ήδη αυτό το βήμα στην ζωή του/της, τότε εκείνα θα ήταν αρνητικά στο να προχωρήσουν σε οτιδήποτε άλλο, πέρα από μια απλή σεξουαλική επαφή. Δεν μπορούν να διαχειριστούν μια τόσο περίπλοκη κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέμα με την κτητικότητα και τον έλεγχο έχει και ο Σκορπιός. Ό,τι δεν είναι δικό του τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Δεν νοιάζεται για ξένα παιδιά, παρά μόνο για τα δικά του. Δεν έχει σκοπό να μεγαλώσει τα παιδιά άλλου/ης και να ασχοληθεί μαζί τους, καθώς δεν είναι δική του ευθύνη. Θα είναι πάντα ένας πατριός ή μια μητριά και δεν θα μπορεί να έχει λόγο σε τίποτα. Και επειδή ως γνωστόν ο Σκορπιός δεν μπορεί να μείνει… αμέτοχος και να μην εκφράσει άποψη και να την επιβάλλει, αν ποτέ έμπλεκε με άντρα ή γυναίκα με παιδιά από άλλο γάμο, θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα στην σχέση και ο χωρισμός θα ήταν άμεσος και χωρίς δεύτερη σκέψη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό