19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αυτά είναι τα προϊόντα που φτιάχνει με τα χεράκια της η Μέγκαν

Ειδήσεις Ελλάδα

Μια πρώτη γεύση από το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Μέγκαν Μαρκλ παρουσιάστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη.

Σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί μια αίσθηση μυστηρίου, το βάζο με τη μαρμελάδα φράουλα από το νέο της brand American Riviera Orchard μοιράζεται μεταξύ φίλων και influencers. Μεταξύ αυτών και η σχεδιάστρια μόδας Tracy Robbins η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία του προϊόντος στο Instagram.

Η άφιξη της νέας επιχείρησης lifestyle της Μέγκαν με έδρα την Καλιφόρνια είχε ανακοινωθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον περασμένο μήνα αναφέροντας ότι πρόκειται να προμηθεύει τους πελάτες της προϊόντα διατροφής.

Πολλοί τονίζουν ότι η μαρμελάδα φράουλα της American Riviera Orchard φαίνεται να ταιριάζει με τα τελευταία σχέδια του ζευγαριού στο Netflix και αυτό διότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι ετοιμάζει μια νέα εκπομπή στο Netflix που θα «εξυμνεί τις χαρές της μαγειρικής και της κηπουρικής, της διασκέδασης και της φιλίας».

Πάντως δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η τιμή στην οποία πωλείται το εν λόγω προϊόν και πότε θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.

Όπως αναφέρει ο Guardian, οι Σάσσεξ στο πλαίσιο συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων λιρών με τον γίγαντα του streaming έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν τρία ντοκιμαντέρ. Σημειώνεται ότι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και μετακόμισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τον Μάρτιο του 2020.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό