16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Αυτά είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ μετά το σεξ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ποιός είπε ότι στο σεξ όλα λέγονται και όλα επιτρέπονται; (αρκεί να τα απολαμβάνεις)

Το σεξ είναι θέμα προτιμήσεων. Οι άνθρωποι που έρχονται σε επαφή είτε είναι ήδη σύντροφοι είτε μόλις γνωρίστηκαν, μπορούν και πρέπει να εκφράζονται ελεύθερα όσον αφορά τις επιθυμίες τους.

Όπως όμως, σε όλες τις κοινωνικές μας δραστηριότητες,  υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό είναι να μην λέγονται.

Έτσι, μετά την ολοκλήρωση της πράξης καλό θα ήταν να έχουμε τον νου μας, καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αυτό που θα πούμε μπορεί να εκμηδενίσει την προοπτική μιας νέας ερωτικής συνεύρεσης.

φωτό unsplash

Εάν λοιπόν, δεν θέλεις να αποκλείσεις την προοπτική μιας ακόμη επαφής με το ίδιο άτομο, δεν πρέπει ΠΟΤΕ να πεις τις παρακάτω φράσεις μετά το σεξ την πρώτη σας φορά.

1. «Σ’ αγαπώ»

«Άλλο αγάπη και άλλο σεξ». Δεν είναι δυνατόν μετά από την πρώτη επαφή με έναν άνθρωπο να του πεις ότι τον αγαπάς. Δεν είναι αλήθεια και δεν σκέφτεσαι καθαρά.

2. «Ήταν η πρώτη μου φορά»

Δεν είναι ανάγκη εκείνη τη στιγμή να ενημερώσεις τον παρτενέρ σου ότι ήταν ο πρώτος σου. Απλά θα τον παγώσεις. Αν αυτό είναι κάτι που θα ήθελες να μοιραστείς θα μπορούσες πιθανότατα να το συζητήσεις μαζί του, πριν από την σεξουαλική σας επαφή.

3. «Μοιάζεις ή δεν μοιάζεις καθόλου στ@ πρώην μου»

Δεν είναι ευγενικό ή κομψό να συγκρίνεις εραστές και πόσο μάλιστα με τον/την πρώην σου ΜΕΤΑ το σεξ! Κανένας και καμία δεν θέλει ΠΟΤΕ να ακούσει τίποτα για τους πρώην σου εκείνη τη στιγμή και μάλιστα αν είναι και η πρώτη σας φορά. Κράτησε τις σκέψεις αυτές για τον εαυτό σου.

φωτό unsplash
4. Οτιδήποτε είναι να πεις κλαίγοντας

Ακόμα και αν θέλεις να πεις πόσο τέλεια ήταν  το να ξεσπάς σε κλάματα είναι ολίγον άβολο και σίγουρα δεν μπορεί να είναι η αρχή μιας ενδιαφέρουσας σεξουαλικής σχέσης.

5. «Ήταν καλύτερο από ό,τι περίμενα»

Είναι ένα κλασικό παράδειγμα «κομπλιμέντου» που στην πραγματικότητα είναι καμουφλαρισμένη προσβολή. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνεις το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου να αισθανθεί ανεπαρκές. Σκέψου να ήσουν εσύ στη θέση του και να άκουγες κάτι τέτοιο…

6. Να μην πεις απολύτως τίποτα

Αυτό θα κάνει το σεξ της πρώτης φοράς ακόμη πιο άβολο από ότι φυσιολογικά θα ήταν. Το να μην πεις απολύτως τίποτα βάζει τ@ σύντροφ@ σου να αναρωτιέται τι μπορεί να σκέφτεσαι, πράγμα που σίγουρα δεν συμβάλλει στην ψυχική του ηρεμία!

Unsplash

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό