18.6 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αυτά είναι τα ονόματα των μελών της εξεταστικής επιτροπής

Ειδήσεις Ελλάδα

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τη πρώτη συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής για τη διερεύνηση της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, η οποία συγκροτήθηκε ήδη σε σώμα.

Από την Νέα Δημοκρατία θα συμμετάσχουν οι Θάνος Πλεύρης, Γιάννης Ανδριανός, Ανδρέας Νικολακόπουλος, Κώστας Γκιουλέκας, Κώστας Καραγκούνης, Χρήστος Κέλλας, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Ευριπίδης Στυλιανίδης, Φώντας Μπαραλιάκος, Τάσος Μπαρτζώκας, Κατερίνα Παπακώστα,  Ζωή Ράπτη, Φάνης Παππάς, Λάζαρος Τσαβδαρίδης, Ιάσων Φωτήλας και Νίκος Υψηλάντης.

Την αξιωματική αντιπολίτευση θα εκπροσωπήσουν οι Αλέξανδρος Αυλωνίτης, Διονύσης Καλαματιανός, Βασίλης Κόκκαλης, Γιάννης Σαρακιώτης και Θεόφιλος Ξανθόπουλος.

Το ΠΑΣΟΚ οι Μιλένα Αποστολάκη, Παναγιώτης Δουδωνής και Απόστολος Πάνας,  το ΚΚΕ οι Νίκος Καραθανασόπουλος και Μαρία Κομνηνάκα, την Ελληνική Λύση ο Παύλος Σαράκης, τους Σπαρτιάτες ο Πέτρος Δημητριάδης, τη Νίκη ο Τάσος Οικονομόπουλος, τη Πλεύση Ελευθερίας η πρόεδρος του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ από τους ανεξάρτητους βουλευτές θα συμμετάσχει στις εργασίες της επιτροπής η Πέτη Πέρκα, η οποία διεγράφη προ ολίγων ημερών από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Εντός των επόμενων ημερών η εξεταστική θα συνεδριάσει για πρώτη φορά προκειμένου να εκλέξει το προεδρείο της, ενώ ακολούθως θα καταρτιστούν οι λίστες των μαρτύρων που θα κληθουν να καταθέσουν.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό