22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Αυτά είναι τα δωρεάν games για τον Αύγουστο

Ειδήσεις Ελλάδα

Παραδοσιακά την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα η Sony προχωρά στα αποκαλυπτήρια των δωρεάν games για τους συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus. Από την 1η Αυγούστου 2023, λοιπόν, όλοι οι συνδρομητές θα μπορούν να προσθέσουν στις βιβλιοθήκες τους τα Dreams, Death’s Door και PGA Tour 2K23.

Το Dreams είχε κυκλοφορήσει ως μια πλατφόρμα για την δημιουργία παιχνιδιών, κάτι σαν απάντηση στο Minecraft, με τους gamers να έχουν στην διάθεση τους τα κατάλληλα εργαλεία για την ανάπτυξη κάθε είδους παιχνιδιού (action, platform, racing, fps κλπ.). Επίσης, μπορούν να κατεβάσουν και να παίξουν τις δημιουργίες άλλων χρηστών, όπως και της Media Molecule (π.χ. το Tren).

Το Death’s Door της Acid Nerve (εκδόθηκε από την Devolver Digital) είναι ένα ισομετρικό παιχνίδι δράσης όπου αναλαμβάνεις τον ρόλο του Crow με αποστολή να ξεπεράσεις την…γραφειοκρατία του άλλου κόσμου για να θερίσεις τις ζωές τριών πανίσχυρων ψυχών και να ξεκλειδώσεις την ομώνυμη σφραγισμένη πύλη.

Τέλος, το PGA Tour 2K23 είναι το περυσινό simulation για γκολφ που για πρώτη φορά εισήγαγε γυναίκες επαγγελματίες παίκτριες, ενώ περιλαμβάνει και mode για την δημιουργία δικής σου πίστας.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι τις 31 Ιουλίου 2023 μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν τα Call of Duty: Black Ops Cold War, Alan Wake Remastered και Endling: Extinction is Forever.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό