20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα shows στο Netflix και η πρώτη πεντάδα θα σας εκπλήξει

Ειδήσεις Ελλάδα

Για πολλά χρόνια η Netflix κρατούσε κρυφά τα στοιχεία παρακολούθησης για τις ταινίες και τις σειρές που φιλοξενεί στην πλατφόρμα της, ωστόσο, εσχάτως αποφάσισε να αλλάξει πολιτική και ανακοίνωσε ότι δύο φορές το χρόνο θα αποκαλύπτει τι παρακολουθούν περισσότερο οι χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία ονομάζει αυτήν την ενέργεια ως What We Watched: A Netflix Engagement Report και σε αυτήν την πρώτη δημοσίευση που είναι διαθέσιμη σε αρχείο Excel και καλύπτει την περίοδο Ιανουάριος – Ιούνιος 2023, έχει συμπεριλάβει τα στοιχεία για 18.000+ προϊόντα της πλατφόρμας που έχουν καταγράψει τουλάχιστον 50.000 ώρες θέασης. Συνολικά, οι 18.000+ τίτλοι έχουν ξεπεράσει τις 100 δισεκατομμύρια ώρες και η πρώτη πεντάδα είναι σίγουρο ότι θα σας εκπλήξει:

The Night Agent season 1 – 812 Ginny & Georgia season 2 –  665 εκατ. ώρες The Glory season 1 – 622 εκατ. ώρες Wednesday season 1 – 507 εκατ. ώρες Queen Charlotte: A Bridgerton Story – 503 εκατ. ώρες

Με μια ματιά που ρίξαμε στο (τεράστιο) αρχείο Excel παρατηρήσαμε ότι απουσιάζουν από τις πρώτες θέσεις πολύ σημαντικές και πολυδιαφημισμένες παραγωγές, όπως για παράδειγμα η 4η σεζόν του Stranger Things που δεν έφτασε ούτε στο Top 50!

Όσοι έχετε την περιέργεια να δείτε την λίστα μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό